Як виглядає та чим живе єдина дочка Володимира Кличка: маленьке янголятко від американської акторки (Фото)

У молодшого з братів Кличків є лише одна дитина. Володимир та Гейден Панеттьєр спочатку виховували донечку Каю Євдокію разом, та згодом батько оформив одноосібну опіку.

Донечці Володимира Кличка 9 років. Татом боксер став у грудні 2014 року. Боксер саме збирався одружуватися з голлівудською акторкою Гейден Панеттьєр, коли розпочався Майдан. Тож весілля відклали. Натомість дитина все-таки на світ народилася.

А допоки батьки няньчили малечу разом, то повністю розсварилися, і про оформлення стосунків мова вже не йшла. Річ у тім, що у Гейден сталася післяпологова депресія через набір зайвої ваги.

Як виглядає донька Володимира Кличка

Зірка не впоралася з цією проблемою і взялася до наркотичних засобів. Володимир довго терпів витівки благовірної, та врешті терпець увірвався. У 2018-му спортсмен сповістив про остаточний розрив із Панеттьєр.

Донечку Володимир забрав жити до себе, залишивши під наглядом бабусі дівчинки, на честь якої її і назвали. Гейден тим часом пустилася берега. До проблем із наркотиками додалося зловживання алкоголем. Тож Володимир добився, щоб жінка підписала документи про відмову від доньки.

Як виглядає донька Володимира Кличка

Та забороняти спілкуватися мамі з дитиною не забороняв. Оскільки сам Кличко останнім часом не сповіщає про свою кровиночку нічого нового і фото в мережу не викладає, вдалося дещо дізнатися з вуст самої Панеттьєр. Раніше вона казала, що дитина живе між Україною та Німеччиною.

Як виглядає донька Володимира Кличка

В одному з нещодавніх інтерв’ю американка розповіла, що Кая Євдокія мешкає у такому місті, що добиратися до школи їй доводиться не автівкою, а великим човном із капітаном. Каю це страшенно напружує. Вона хоче бути такою, як решта однолітків.

Татусь час від часу дозволяє запрошувати однокласників до них додому, тому вранці подорожують усім загалом по воді. На маму дівчинка не злиться, а залюбки спілкується з нею через месенджери. Вона дуже врівноважена й спокійна дитина. Полюбляє проводити час із кіньми.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.