Маша Полякова, Маша Кравець та Jerry Heil не дочекалися дипломів: невже так і залишаться недоучками?

Знамениті дівчата, як і решта юнок, після школи вступають до вишів. Та далеко не всім вдається витримати курс навчання й отримати диплом. Розберімося, чому деякі з них покинули навчання.

Марія Кравець

20-річна донька Олени Кравець спромоглася вступити до Київського університету ім. Тараса Шевченка. Дівчина мала стати спеціалісткою з реклами та зв’язків із громадськістю. Та витримала зіркова дитина лише 1 рік, а потім забрала документи з вишу.

Знаменитості покинули навчання у виші

Марія пояснила, що почалося навчання з журналістики, а не піару. Студентам сказали, що так триватиме перші 3 курси. Лише на 4-5-му навчатимуть рекламних заморочок. Навчання збіглося з пандемією корони, тож усіх перевели на онлайн. Кравець-молодшій не сподобалося. Вона спробувала попрацювати в піар-агенції та втямила, що це взагалі не її шлях. Нині допомагає зірковій матусі готувати й вести Ютуб-програму “Вдома поговоримо”.

Маша Полякова

Не припало до вподоби навчання в лондонському BMus і доньці Олі Полякової. Починаючи з 2022 року, старша дитина співачки вступила до престижного музичного вишу, та була розчарована “слабким рівнем освіти”.

Знаменитості покинули навчання у виші

Маша повернулася до Києва й стала відвідувати музичну академію ім. Чайковського. Дбайлива матуся пояснила, що донька чекає 18-річчя, щоб їхати до Бостона у музичний коледж Берклі. Нині дівчині вже 19. Чекаємо американських студентських фоточок.

Jerry Heil

Нині співачка докладає чимало зусиль, готуючись до участі в “Євробаченні 2024” разом з alyona alyona. А 2022-го Яна вступила до американського Берклі. Мала намір опанувати курс film scoring, щоб писати музику до фільмів. Натомість повернулася з Америки ні з чим.

Знаменитості покинули навчання у виші

Артистка пояснила, що навчатися онлайн у Бостоні неможливо, оскільки там постійно проводяться практичні заняття. Та й інтегруватися у західну культуру в української зірки чомусь не виходило. Втім, Jerry Heil не розірвала стосунки з навчальним закладом остаточно – зробила паузу, а згодом, можливо, ще повернеться.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.