Ведучий Григорій Решетнік натякнув на новий сезон холостячки: як це буде і чи погодяться ці жінки

Екс-холостячки Ксенія Мішина та Злата Огнєвіч у новому сезоні шоу: Григорій Решетнік у своєму Instagram натякнув на новий сезон із двома героїнями.

Ведучий та шоумен Григорій Решетнік, завжди вмілий у привертанні уваги до своєї творчості, відзначився знову. Його несподівана поява разом із колишніми холостячками – Златою Огнєвіч та Ксенією Мішиною у відео на Instagram, закликало шанувальників замислитися.

Фото з Instagram @grisha_reshetnik
Фото з Instagram @grisha_reshetnik

Підпис “2 героїні в новому сезоні – як вам ідея?” викликав хвилю здогадок та спекуляцій серед шанувальників шоу. Варто зазначити, що коментарі під постом були як негативними так і позитивними: дехто в очікуванні реалізації ідеї нового сезону з таким складом учасників, інші сумніваються, чи варто змінювати звичні правила шоу на нові та чи на часі це?

Таємнича відповідь самого Григорія Решетніка лише обурила всіх невизначеністю. Замість того, щоб розкрити карти майбутніх подій, він лишив усіх у стані неспокою, залишивши такий коментар на слова підписниці стосовно нового сезону в 2024 році: “Ще є час – дочекайтеся” – ці слова звучать як загадка, яка спонукає фанатів чекати та розмірковувати про можливий майбутній курс шоу.

Григорій Решетнік натякнув на новий сезон шоу про кохання: холостячка
Григорій Решетнік натякнув на новий сезон шоу про кохання: холостячка

Чи може це бути підказкою про неочікуваний поворот подій в історії шоу про кохання, чи просто витягом часу – відповіді на це, на жаль, немає, але фанати вже з нетерпінням чекають, що приготував для них ведучий шоу.

Деякі припускають, що новий сезон може з’явитися на велике свято, таке як 8 березня, як символ жіночності та відзначення успіхів жінок у різних сферах життя. Але це лише гіпотеза, яка додає таємничості до атмосфери очікування.

Тим часом, фанати продовжують обговорювати під постом, які пригоди чекають їх у новому сезоні, та які зміни можуть з’явитися з таким несподіваним складом учасників.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.