Сергій Притула покинув Україну і зробив те, чого не міг зробити тут: “Полежав трохи на підлозі в Америці”

Волонтер Сергій Притула виїхав з України до Америки. Звісно, що по роботі. В очікуванні багажу в аеропорту він встиг відпочити… на полу. Як це відбувалось — читайте в матеріалі від "Одного Факту".

Колишній шоумен, а нині — відомий український волонтер Сергій Притула виїхав з України до Америки. Зараз зірковий ведучий перебуває в Нью-Йорку — і все заради того, щоб замовити бронеавтомобілі для українських захисників.

Командировка на інший континент світу, звісно, віднімає сили. Тому після прибуття до Нью-Йоркського аеропорту Сергій Притула вирішив… відпочити. І час для цього знайшовся, адже чоловікові довелось чекати на свій багаж в аеропорту. Щоправда, комфортних ліжок в залах очікування немає і через це Сергію Притулі довелось розміститися прямісінько на полу.

У відео, яке оприлюднив волонтер на своїй сторінці у соціальній мережі TikTok — Притула, лежачі на полу, поділився інформацією про те, за що він насправді любить Америку. За словами знаменитості – американцям абсолютно байдуже на те, чим навколо займаються оточуючі люди. І тому чекати багаж та валізи в аеропорту можна навіть, розлігшись на підлозі в залі очікування. Власне, саме це і зробив Сергій Притула.

Зараз ще трошки полежимо, візьмемо валізи, вийдемо на вулицю і… привіт, Нью-Йорк – розповів Притула

А потім додав, що ввечері, після вирішення робочих моментів — він зі своїми помічниками планує збирати гроші на бронеавтомобілі для захисників України.

В коментарях до цього допису знайшлось багато незадоволених особистостей, яким прийшлось не до вподоби те, що Сергій Притула зміг виїхати з України.

Притула, я хочу збирати гроші в Америці на автомобілі. Як можна так поїхати — спитав знаменитого ведучого один із користувачів.

Звісно, відповідь на нього не забарилася. Щоправда, її надав інший користувач, а зовсім не Сергій Притула. Він розповів, що для виїзду чоловіків за кордон потрібно лише мати трьох дітей на вихованні.

Сергій Притула ж — багатодітний батько. Він виховує разом з дружиною двох доньок: Соломію та Стефанію, а також — найстаршого серед усіх дітей сина Дмитрика, який народився в 2008 році.

Сергій Притула відправився до Нью-Йорку
Сергій Притула відправився до Нью-Йорку

Щоправда, за кордон Сергій Притула може виїздити не тільки як багатодітний батько, а ще й як волонтер — в командировки. Саме через робочу необхідність та пошук грошей на техніку для українського війська він, власне, зараз і перебуває в США.

Нові статті

Схожі статті

Ефектна фотосесія посеред інопланетного пейзажу: Ольга Мартиновська з “МастерШефа” знайшла трактор На Марсі

Суддя з "МастерШефу" Ольга Мартиновська показала нові фотографії зі свого відпочинку. Цього разу вона майнула подалі від Чорного моря і опинилась… посеред марсіанських пейзажів.

“Ми переїхали”: 30-річна дружина Віктора Павліка вперше провела екскурсію новою квартирою (ФОТО)

Нарешті здійснилась мрія бізнесвумен Катерини Репяхової та вона разом із Віктором Павлік і Михасиком переїхали до нової квартири - як вона виглядає?

Згадайте смак дитинства: як приготувати пухкий манник лише з 1 склянки сметани – швидко та дешево

Манник вийде нереально смачним, навіть якщо ви зовсім не вмієте готувати - рецепт пухкої та ніжної випічки лише з однієї склянки сметани. Покроково.

Вийде в 100 разів смачнішим, ніж магазинний: рецепт домашнього томатного соку на зиму за лічені хвилини

Обов'язково приготуйте його прямо зараз, вийде ну дуже смачно: рецепт домашнього томатного соку за лічені хвилини. Не лише економно, а й швидко.