Заінтригувала: Наталія Могилевська розповіла про свій особистий статус і офіційний шлюб з новим обранцем

Наталія Могилевська заінтригувала шанувальників відвертим зізнанням. Виконавиця натякнула, що, можливо, змінила особистий статус. Подробиці читайте в матеріалі від "Одного Факту".

Українська співачка Наталія Могилевська останні декілька місяців доволі відверто почала розповідати про своє особисте життя.

Щоправда, здебільшого ці розповіді щедро приправлені натяками та недомовками. Перед самим Новим роком співачка зізналась, що вже 2 роки, як стала мамою для двох дівчаток-сестричок, які залишились сиротами. Потім зізналась ще в одній таємниці – в неї є новий обранець на ім’я Валентин, який повністю підтримав її ідею вдочеріння діточок-сиріт.

Наталія Могилевська натякнула на те, що офіційно вийшла заміж
Наталія Могилевська натякнула на те, що офіційно вийшла заміж

І ось від Наталки Могилевської з’явився черговий відвертий натяк. Він був озвучений під час інтерв’ю в радіоефірі “Люкс FM”. В розмові із співачкою журналісти торкнулись актуальної теми: весілля під час військових дій в країні.

Наталка Могилевська відразу зізналась, що зовсім не підтримує гучних весіль та святкувань у надскладний для України час. Також виконавиця зазначила, що для неї та її коханого наразі в пріоритеті — їх особисті стосунки, гармонічний їх розвиток. А ще – допомога нужденним українцям.

Я вважаю, що зараз — не дуже актуальний час для весілля, свята та решти — зазначила Наталія Могилевська.

Крім того, співачка акцентувала увагу на тому, що вона разом із своїм коханим Валентином зараз зовсім не розмірковує над тим, щоб витрачати великі кошти на весілля та святкові заходи. В них з обранцем — зовсім інші пріоритети: допомогти українським захисникам та звичайним українцям, які опинились в складних життєвих обставинах.

У відповідь на запитання журналістів, чи могла співачка таємно і скромно розписатися із обранцем, Наталія Могилевська дала інтригуючи відповідь:

А можливо, ми вже це зробили…

Імовірніше за все, Наталія Могилевська й насправді вже — заміжня жінка. Адже вони разом із коханим нещодавно вдочерили двох дівчаток, а для цього, як відомо, подружжя повинно бути в офіційно зареєстрованих стосунках.

Нові статті

Схожі статті

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?