Оксана Муха завчасно зраділа, що перемогла онко, та підступна хвороба повернулася: “Я боюся про це говорити”

Оксана Муха з команди Дана Балана стала справжньою прикрасою "Голосу країни 2019". Відтоді артистка значно розширила свою концертну діяльність. От тільки на заваді стала підступна хвороба.

Шанувальникам таланту Оксани Мухи було важко усвідомити, що ця завжди спокійна та усміхнена артистка раптово захворіла на онкологію. Попервах співачка думала, що нездужає через надмірну втому. Та медичне обстеження у листопаді 2021-го показало невтішну картину.

Отак із маленького ущільнення розвинулася небезпечна хвороба. Довелося їхати в Італію на лікування. Рівнем медицини Муха була надзвичайно здивована. Попри уважність до пацієнтки, ніхто з медиків не зголошувався навіть шоколадку взяти.

Оксана Муха розповіла про рецидив онкології

Зірка воліла не говорити про проблеми зі здоров’ям на всю країну, тому знало про рак обмежене коло близьких людей, які допомагали фінансово. Початок великої війни застав пані Оксану у Римі під час проходження хімієтерапія.

Вона страшенно переживала за 14-річного сина Данила, який залишився в Україні. Врешті у березні вдалося переправити підлітка за кордон і влаштувати до школи. Улітку 2022 року Оксана знайшла в собі сили взяти участь у благодійному концерті для потреб ЗСУ. Відтоді ще співала, збираючи кошти.

Оксана Муха розповіла про рецидив онкології

У вересні знаменитість врешті поділилася з фанами приємною новиною – підла хвороба відступила. Та вже у січні 2023-го обстеження довело, що почався рецидив. Довелося знову братися до лікування.

Втрату волосся, фізичний біль, психологічний тиск, 16 хімієтерапія Оксана пережила завдяки турботі чоловіка, який з’явився в її житті абсолютно неочікувано. Оксана 7 років тому розлучилася з батьком свого сина й відтоді не мала близьких стосунків. А у 2020 році несподівано для себе закохалася у Ніко Струса.

Коли львівський художник намалював її портрет, жінка усвідомила – він тонко відчув її внутрішній світ. Відтоді вони завжди разом. Навіть під час лікування чоловік не відходить від коханої. Оксана й досі не може повірити у своє щастя.

Нові статті

Схожі статті

Вміє окропити міцним слівцем не гірше за Барбір: Зірка “Х-фактору” розсекретив несподівану правду про Кароль

26-річний співак Микита Ломакін розсекретив несподівану правду про співачку Тіну Кароль, з якою зараз налагодив співробітництво. Виявляється, що ведучій 1+1 Людмилі Барбір є чому в неї повчитись.

Горбунов – сам хотів, а Тараса Тополю не відпустила Alyosha: зірки-чоловіки, які були на пологах у дружин

З кожним днем все більше чоловіків погоджуються на партнерські пологи, серед них і зірки шоу-бізнесу - Остапчук, Монатік, Горбунов та інші, хто був поруч з дружинами момент народження дитини.

Незаміжня і ніколи не була: зірка 1+1 Лідія Таран показала, як змінилася після 14 років життя холостячкою

47-річна українська ведуча Лідія Таран показала, як виглядає через 14 років після розставання з Андрієм Доманським. В чому секрет краси зірки "1+1"? і як їй вдається завжди виглядати бездоганно?

“Вона була проти”: як Інні Мірошниченко мало не відмовили у всиновленні 8-річної дитини – чим закінчилось

Інна та Тімур Мірошниченко вже вдруге прийняли важливе рішення та всиновили ще одну дитину, але чи ухвалив це рішення суд - офіційно їхня донька чи ні?