“А що мама скаже”: донька Сумської Антоніна Паперна взяла приклад з Безрук і знялась в російському серіалі

Донька української акторки Ольги Сумської Антоніна Паперна зіграла роль колишньої в російському серіалі. Чи відреагувала якось на це Ольга В'ячеславівна — читайте в матеріалі від "Один Факт".

Ольга В’ячеславівна Сумська — відома українська акторка із славетної династії Сумських. Її батько В’ячеслав Гнатович — теж був актором і за все життя зіграв понад 150 ролей. Був задіяний у спектаклях театру імені Івана Франка. Мама акторки — також творча особистість. Ганна Іванівна Сумська була театральною акторкою і грала в спектаклях Національного академічного театру імені І. Франка у Львові.

Ольга В'ячеславівна Сумська із донькою Антоніною Паперною
Ольга В’ячеславівна Сумська із донькою Антоніною Паперною

Не дивно, що доньки цього творчого подружжя, Ольга та її старша сестра Наталія Сумська пішли по слідах батьків і теж стали акторками.

Ольга Сумська успішно реалізувала себе не тільки на театральній сцені, але й в особистому житті. Вона була одружена двічі. Перший шлюб з актором Євгеном Паперним виявився невдалим, але від нього залишилась в Ольги донька Антоніна. Саме про неї піде зараз мова.

Так трапилось, що Антоніна Паперна ще до повномасштабного вторгнення росіян в Україну вийшла заміж за російського актора Володимира Яглича. Від нього донька Сумської народила доньку Єву та сина Данилу. Зараз Антоніна мешкає в росії разом із чоловіком та… продовжує будувати там акторську кар’єру.

Нещодавно стало відомо, що Антоніна Паперна зіграла невеличку роль в новому серіалі російського виробництва, який називається “Постукай в мої двері в москві”. Це — адаптація відомого турецького багатосерійного проекту. Антоніні Паперній в серіалі довірили роль колишньої нареченої головного героя.

Донька Ольги Сумської Антоніна Паперна зіграла в новому російському серіалі колишню наречену
Донька Ольги Сумської Антоніна Паперна зіграла в новому російському серіалі колишню наречену

Незважаючи на позицію доньки і те, що Паперна відмовчується щодо ситуації в Україні — Ольга Сумська її “колишньою” не вважає. Акторка намагається не коментувати ані позицію Антоніни, ані її вибір на користь росії, ані її роботу в російських серіалах.

Щоправда, одного разу Сумська обмовилась, що у неї болить душа за свою дитину. На хейт відносно доньки Ольга В’ячеславівна ніяк не реагує. А на питання щодо того, що Антоніна відмовчується, відповідає, що вона “мовчить не просто так”, а тому, що дбає про власних дітей і не хоче за свою позицію потрапити в російські каземати.

Нові статті

Схожі статті

Ягоди цілі і не розварюються. Готую полуничне варення на зиму за цим рецептом 20 років — і завжди смачно

Рецепт приготування полуничного варення — перевірений часом. Зимній десерт смажать на пательні. Він виходить смачним, насиченим та з цілими, не розвареними ягодами. Читайте рецепт варення нижче.

Запечене сало — ідеальна страва до будь-якого застілля: як приготувати найсмачніший національний продукт

Запечене сало із запашними спеціями — царська страва до будь-якого застілля. "Один Факт" пропонуϵ до уваги читачів рецепт приготування найсмачнішого сала в духовці.

“Буде шестеро”: Лілія Ребрик натякнула на появу нових діточок і анонсувала гендер-паті на власній ділянці

Лілія Ребрик приголомшила шанувальників заявою про… чергове гендер-паті. Телеведуча розповіла, що через два місяці після народження доньки Аделіни в їх родині знов очікують на поповнення.

Мобільний зв’язок та Інтернет в Україні можуть зникнути: оператори розповіли, яких сценаріїв очікувати

В Україні може зникнути мобільний звʼязок та Інтернет через постійні відключення світла. Про це повідомили оператори мобільного звʼязку. Які сценарії чекають українців — читайте далі.