“Виставлю напоказ”: Олена Мозгова похвалилася найдорожчою нагородою, яку їй подарував Валерій Залужний

Українська продюсерка і колишня дружина Олександра Пономарьова — Олена Мозгова розповіла про найдорожчу нагороду, яку їй вручив Залужний. Деталі читайте в матеріалі від "Одного Факту".

Відома в Україні продюсерка Олена Мозгова продемонструвала найдорожчу нагороду, яку отримала з рук самого Валерія Залужного.

Ніколи не хотіла і навіть відмовлялась від звань та регалій — написала пані Олена на своїй особистій сторінці у Facebook

Але є в її арсеналі нагорода одна найбільш цінна, яку хочеться виставити напоказ. І справа тут не в самій нагороді, а в людині, яка її вручила.

Людина, яка її дала — дуже шанована мною — розповіла Олена Мозгова

Мова йде в її дописі про нагороду “За сприяння війську”, яку знаменитість отримала наприкінці січня 2024 року за наказом головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Олена Мозгова показала почесну нагороду, яку їй вручив Валерій Залужний
Олена Мозгова показала почесну нагороду, яку їй вручив Валерій Залужний

В своєму дописі пані Олена пригадує, що колись спілкувалась з мудрою людиною щодо правил обрання державних керманичів. І під час розмірковувань вони вдвох дійшли висновку, що найбільш грамотною моделлю буде звернення громадської спільноти до тієї людини, яка має в суспільстві великий авторитет, високий рівень довіри, певні чесноти, та й моральний авторитет також.

На думку Олени Мозгової – така людина в нашому суспільстві з’явилась. І це – саме той, хто вручив їй цю почесну нагороду. Рівень довіри українського суспільства до Валерія Залужного наразі зафіксований на рівні 94%, але… Він сам поки не бажає ставати біля керма.

Наприкінці допису Олена Мозгова висловила слова подяки колишньому головнокомандувачу ЗСУ і зауважила, що настане такий час, коли українці ще будуть просити його взяти в руки кермо управління державою.

Олена Мозгова відома в Україні не тільки своїми творчими талантами. Після початку повномасштабного вторгнення ця смілива жінка активно займається волонтерською діяльністю та постійно збирає кошти на потреби ЗСУ.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?