“Виставлю напоказ”: Олена Мозгова похвалилася найдорожчою нагородою, яку їй подарував Валерій Залужний

Українська продюсерка і колишня дружина Олександра Пономарьова — Олена Мозгова розповіла про найдорожчу нагороду, яку їй вручив Залужний. Деталі читайте в матеріалі від "Одного Факту".

Відома в Україні продюсерка Олена Мозгова продемонструвала найдорожчу нагороду, яку отримала з рук самого Валерія Залужного.

Ніколи не хотіла і навіть відмовлялась від звань та регалій — написала пані Олена на своїй особистій сторінці у Facebook

Але є в її арсеналі нагорода одна найбільш цінна, яку хочеться виставити напоказ. І справа тут не в самій нагороді, а в людині, яка її вручила.

Людина, яка її дала — дуже шанована мною — розповіла Олена Мозгова

Мова йде в її дописі про нагороду “За сприяння війську”, яку знаменитість отримала наприкінці січня 2024 року за наказом головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Олена Мозгова показала почесну нагороду, яку їй вручив Валерій Залужний
Олена Мозгова показала почесну нагороду, яку їй вручив Валерій Залужний

В своєму дописі пані Олена пригадує, що колись спілкувалась з мудрою людиною щодо правил обрання державних керманичів. І під час розмірковувань вони вдвох дійшли висновку, що найбільш грамотною моделлю буде звернення громадської спільноти до тієї людини, яка має в суспільстві великий авторитет, високий рівень довіри, певні чесноти, та й моральний авторитет також.

На думку Олени Мозгової – така людина в нашому суспільстві з’явилась. І це – саме той, хто вручив їй цю почесну нагороду. Рівень довіри українського суспільства до Валерія Залужного наразі зафіксований на рівні 94%, але… Він сам поки не бажає ставати біля керма.

Наприкінці допису Олена Мозгова висловила слова подяки колишньому головнокомандувачу ЗСУ і зауважила, що настане такий час, коли українці ще будуть просити його взяти в руки кермо управління державою.

Олена Мозгова відома в Україні не тільки своїми творчими талантами. Після початку повномасштабного вторгнення ця смілива жінка активно займається волонтерською діяльністю та постійно збирає кошти на потреби ЗСУ.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.