Про переможця “Євробачення 2009” Олександра Рибака ходять чутки: артист живе в Європі та лякається фанаток

Білорус Олександр Рибак представляв на "Євробаченні 2009" Норвегію і приніс країні перемогу. Відтоді минуло 15 років. Цікаво дізнатися, як змінилася доля співака й скрипаля.

Сашку було всього 6 років, коли він разом із батьками покинув рідний Мінськ. Родина опинилася в Осло. Там Рибак вивчився у консерваторії. Разом із батьком вони грали у відомому гурті А-HA.

Після перемоги на пісенному конкурсі в москві, Олександр став надзвичайно популярним. Частенько навідувався в Україну, щоб знімати кліпи. Після анексії Криму росіянами, музикант висловився дуже розпливчасто. Мовляв, у світі й так чимало катастроф, а тут ще й політики влаштовують казна-що.

Як нині живе переможець Євробачення Олександр Рибак

Співак продовжував жити у Норвегії та частенько випускав російськомовні сингли. У 2018-му артист мав намір ще раз підкорити “Євробачення”, та нічого доброго з цього не вийшло. Йому дісталося лише 15-е місце.

Рибак вирішив перебратися до США, щоб навчитися писати музику для кінематографа у чиказькому коледжі. Чотири роки тому Олександр зробив несподіване зізнання, що вже 11 років захоплюється забороненими речовинами. Довелося пройти курс реабілітації, щоб повернутися до нормального життя.

Як нині живе переможець Євробачення Олександр Рибак

Після повномасштабного вторгнення скрипаль висловився просторово, підтримавши відразу три країни – Україну, Білорусь та росію, не розбираючись, хто агресор, а хто жертва.

Торік Олександру довелося розбиратися з молдованкою Євгенією Скрипник. Дівчина звинуватила артиста у шантажі. Мовляв, він зняв її на пікантному відео, а тепер погрожує викласти ролик в Інтернет.

У відповідь Рибак показав відео з камер спостереження, як шалена фанатка тайкома пробирається до його будинку. Він поскаржився, що ця навіжена надіслала йому понад 8 тисяч повідомлень. Відбувся суд, який заборонив Жені наближатися до Рибака. Коли Олександр повернувся в Європу, історія з неврівноваженою фанаткою закінчилася.

Нові статті

Схожі статті

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?

“Став банкрутом”: відомий блогер розкрив всі карти щодо фінансів 51-річного Олега Винника – весь в боргах

Тепер стало зрозуміло, чому Олег Винник вирішив повернутись на музичну сцену - відомий блогер приголомшив новиною, що у співака немає на що жити.

3 дівчинки, 3 хлопчика: зіркові мами, у яких народжуються діти однієї статі – Осадча, Ребрик, Решетнік

В українському шоу-бізнесі є зіркові батьки, в яких народжуються діти однієї статі. Розповідаємо, в кого із знаменитих українців вдома – одні принцеси, а хто виховує одних козаків.