Про переможця “Євробачення 2009” Олександра Рибака ходять чутки: артист живе в Європі та лякається фанаток

Білорус Олександр Рибак представляв на "Євробаченні 2009" Норвегію і приніс країні перемогу. Відтоді минуло 15 років. Цікаво дізнатися, як змінилася доля співака й скрипаля.

Сашку було всього 6 років, коли він разом із батьками покинув рідний Мінськ. Родина опинилася в Осло. Там Рибак вивчився у консерваторії. Разом із батьком вони грали у відомому гурті А-HA.

Після перемоги на пісенному конкурсі в москві, Олександр став надзвичайно популярним. Частенько навідувався в Україну, щоб знімати кліпи. Після анексії Криму росіянами, музикант висловився дуже розпливчасто. Мовляв, у світі й так чимало катастроф, а тут ще й політики влаштовують казна-що.

Як нині живе переможець Євробачення Олександр Рибак

Співак продовжував жити у Норвегії та частенько випускав російськомовні сингли. У 2018-му артист мав намір ще раз підкорити “Євробачення”, та нічого доброго з цього не вийшло. Йому дісталося лише 15-е місце.

Рибак вирішив перебратися до США, щоб навчитися писати музику для кінематографа у чиказькому коледжі. Чотири роки тому Олександр зробив несподіване зізнання, що вже 11 років захоплюється забороненими речовинами. Довелося пройти курс реабілітації, щоб повернутися до нормального життя.

Як нині живе переможець Євробачення Олександр Рибак

Після повномасштабного вторгнення скрипаль висловився просторово, підтримавши відразу три країни – Україну, Білорусь та росію, не розбираючись, хто агресор, а хто жертва.

Торік Олександру довелося розбиратися з молдованкою Євгенією Скрипник. Дівчина звинуватила артиста у шантажі. Мовляв, він зняв її на пікантному відео, а тепер погрожує викласти ролик в Інтернет.

У відповідь Рибак показав відео з камер спостереження, як шалена фанатка тайкома пробирається до його будинку. Він поскаржився, що ця навіжена надіслала йому понад 8 тисяч повідомлень. Відбувся суд, який заборонив Жені наближатися до Рибака. Коли Олександр повернувся в Європу, історія з неврівноваженою фанаткою закінчилася.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?