Ольга Цибульська зʼявилась у незвичному образі і здивувала Дзідзьо: тепер вона – руда бестія (ФОТО)

Співачка Ольга Цибульська вирішила змінити свій імідж та показалась підписникам у незвичному для неї образі: яскравий макіяж, рудий колір волосся.

Ця смілива та впливова артистка як завжди відзначилася своєю неповторною естетикою та відважністю в експериментах з образами. Тож рішення зробити кардинальну зміну у своєму зовнішньому вигляді не дуже здивувало її шанувальників, але викликало загальний захват та підтримку.

Оля поділилася ексклюзивним відео зі своїми фанатами через соціальні мережі. На її особистій сторінці є допис, на якому вона разом із відомим візажистом Єгором Андрюшиним, показали від початку до кінця як саме створювався цей доволі незвичний образ.

Спочатку на екрані ви могли побачити Олю у всій її природній красі – без макіяжу та зі своїм природним відтінком волосся. Проте, завдяки вправному візажу та перуці, зірка перетворилася на зовсім іншу дівчину з виразним рудим волоссям, яке привертає увагу кожного.

Фото з Instagram співачки @cybulskaya
Фото з Instagram співачки @cybulskaya

Одним з ключових елементів нового образу Ольги Цибульської став макіяж, де великий акцент було зроблено саме на очах. Фіолетові тіні, використані візажистом, додали ще більшої загадковості та вишуканості образу, підкресливши глибину погляду зірки.

Як доповнення до образу співачка вибрала яскраву сукню та берет оранжевого кольору, які ідеально поєдналися з її новим кольором волосся. Образ співачки вразив прихильників своєю оригінальністю, елегантністю та різноманітністю, захоплюючи публіку своєю вродою і стилем.

Фото з Instagram співачки @cybulskaya
Фото з Instagram співачки @cybulskaya

Після побаченої трансформації, шанувальники одразу почали висловлювати свої враження від нового образу. Фани не змогли залишитися байдужими і написали у коментарях своє  захоплення співачкою, залишаючи безліч компліментів та підтримки під відео, визнаючи вдалу зміну іміджу та новий стиль улюбленої Олі Цибульської.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?