Як виглядає будинок Володимира Остапчука і Христини Горняк, який обставляє вже наступна дружина ведучого

Телеведучий Володимир Остапчук вирішив показати як виглядає будинок, який побудував разом із колишньою дружиною Христиною Горняк: що про це думає нова дівчина.

Після розлучення з Христиною Горняк, Володимир Остапчук не тільки знайшов своє нове щастя, а й почав активно будувати майбутнє зі своєю новою партнеркою. Відвідавши разом з новою дівчиною спільну ділянку Володимира Остапчука та колишньої дружини Христини Горняк під Києвом, шоумен не полінився показати її своїм підписникам в Instagram. На фото був зображений стильний двоповерховий будинок у затишному котеджному містечку Золоче Прованс.

Здавалося, Володимир і Катерина були зайняті не лише плануванням спільного майбутнього, але й приступили до конкретних дій. Молода дівчина  Остапчука, 23-річна Катерина Полтавська, не тільки супроводжувала свого чоловіка, а й активно брала участь у влаштуванні їхнього нового житла.

Фото з Instagram @vova_ostapchuk
Фото з Instagram @vova_ostapchuk

Катерина також дала зрозуміти, що вони мають намір попрацювати над благоустроєм території, зокрема, постелити газон. Її така заява в соцмережах викликала багато цікавих коментарів та побажань щасливого майбутнього в новому будинку.

Здається, що Володимир Остапчук і Катерина Полтавська дійсно знаходяться на хвилі нового початку і готові поділитися своїм щастям зі світом через соціальні мережі.

Катерина також в жартівливій бесіді, висловила своє бажання знести стінку, як вона вже зазначає в “їхньому” будинку. За її словами, вона вважає, що дітям не потрібна окрема ванна, адже батьки повинні мати велику спільну.

Варто відзначити, що будинок, про який йдеться в розмові, був побудований Остапчуком разом зі своєю колишньою дружиною, Христиною Горняк. Після їхнього розлучення пара тривалий час утримувалася від коментарів щодо поділу спільного майна. Проте Христина заявила, що поки не прийняли рішення про те, кому належатиме будинок.

Нові статті

Схожі статті

“Олексія хотіли назвати Катею”: Позитив здивував зізнанням про сестру-близнючку, що старша на 10 хвилин

Український співак Олексій Завгородній, більш відомий фанатам як Позитив – розсекретив деякі цікаві подробиці свого народження. Виявилося, що батьки хотіли назвати його… Катею.

“Хтось хоче нас посварити”: 30-річна дружина Павліка розповіла про спроби фанатів розлучити її з чоловіком

Катерина Репяхова постійно отримує коментарі від своїх фанатів щодо її шлюбу з Віктором Павліком, який вдвічі старший за неї. Блогерка розповіла курйозну ситуацію, яка з нею нещодавно сталася.

Стала мамою в 19 років: як виглядає той самий перший чоловік Каті Осадчої, за якого вона вийшла заміж в 18

Катерина Осадча та Юрій Горбунов 7 років разом у шлюбі, але до цього шоумен і телеведуча мали інших партнерів - як виглядає перший обранець бізнесвумен?

6100 осіб: в Міносвіти розсекретили, на яку спеціальність у ВИШах прийняли найбільшу кількість випускників

В Україні зараз продовжується вступна компанія 2024 у ВИШі. Заступник міністра освіти та науки України Михайло Винницький розповів, на яку спеціальність зарахували найбільше студентів на бюджет.