Вагітні булочки: Тіна Кароль, Лілія Ребрик, Олена Кравець показали свої найщасливіші фото при надії

Вагітність — один із найкращих періодів в житті кожної жінки. "Один Факт" пропонує до уваги читачів добірку світлин з українськими знаменитостями при надії. Подивіться на майбутніх матусь прямо зараз

Тіна Кароль

Тіна Кароль була вагітною понад 15 років тому, але й досі згадує цей час, як найщасливіший. У 2008 році, знаходячись при надії і в очікуванні хлопчика, співачка прийняла участь у фотозйомці для журналу “Viva”. Відверта фото сесія мала назву “В очікуванні дива” і назавжди закарбувала в пам’яті і самої Тіни, і її шанувальників яскраві миті вагітності.

Тіна Кароль показала, якою була під час вагітності
Тіна Кароль показала, якою була під час вагітності

Під час вагітності Тіна Кароль розповідала, що зовсім не хоче знати стать майбутньої дитини. Виконавиця навіть домовлялась із своїм лікарем, щоб він не повідомляв їй цю інформацію.

Під час вагітності сином Веніаміном Тіна Кароль вела доволі активний спосіб життя. Співачка продовжувала записувати пісні і виступати на сцені. Також Тіна Кароль наголошувала, що після пологів довго відпочивати не буде і відразу повернеться до роботи. Артистка пояснювала таку позицію тим, що не звикла себе жаліти.

Свого первістка Веніаміна Тіна Кароль народжувала в одній із клінік Києва. Після смерті чоловіка Євгена Огіра виконавиця більш не наважувалась народжувати другу дитину, хоча і зізнавалась, що дуже мріє про дівчинку.

Олена Кравець

Зірка проекту “Квартал 95” Олена Кравець народила двійнят в доволі зрілому віці. Їй на той момент вже виповнилось 39 років. Двійнята Іванко та Катруся з’явились в акторки у 2016 році. Також в неї є старша донька Марія.

Вагітна двійнятами Олена Кравець
Вагітна двійнятами Олена Кравець

Під час другої вагітності Кравець не приховувала свій цікавий стан, а навпаки — часто оприлюднювала світлини з великим животиком у різних нарядах. Також акторка, знаходячись при надії, розвивала власну лінію одягу для вагітних жінок.

Лілія Ребрик

Лілія Ребрик в минулому, 2023 році, зважилась на третю вагітність. В української телеведучої вже є двоє старших доньок: Поліна та Діана. Зараз жінка разом із своїм коханим чоловіком Андрієм Диким чекають на народження третьої донечки.

Вагітна втретє Лілія Ребрик насолоджується своїм станом
Вагітна втретє Лілія Ребрик насолоджується своїм станом

Пологи заплановані на березень 2024 року, а поки ще є час — щаслива матуся насолоджується життям, продовжує активно працювати, займається волонтерською діяльністю і ділиться щасливими митями свого життя у соціальних мережах.

Нові статті

Схожі статті

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?