Від світської левиці до щасливої матусі: як за роки змінювалась Катерина Осадча — фото в молодості і зараз

Ведуча Катерина Осадча за своє життя встигла побувати в різних амплуа. І світською левицею була, і турботливою матусею. І в кожній ролі їй добре. Подивіться добірку від "Одного Факту" і порівняйте.

Катерина Осадча — відома в Україні телеведуча і модель, яка раніше вела програму “Світське життя” на телеканалі “1+1”. Багато глядачів пам’ятають Катерину по її яскравим і гламурним образам, а ще — цікавим шляпкам, без яких не обходився жоден вихід знаменитості на світські заходи.

Катерина Осадча в двох різних образах
Катерина Осадча в двох різних образах

Будувати телевізійну кар’єру Катерина Осадча вирішила під час першої вагітності, коли знаходилась в очікуванні свого первістка Іллі. Так в її житті з’явився проект “Світське життя”, який розповідав про будні відомих та заможних людей, зірковій тусовці, і багатьох актуальних подіях в світі.

Кумедні шляпки були частиною модного образу Катерини Осадчої за часів Світського життя
Кумедні шляпки були частиною модного образу Катерини Осадчої за часів Світського життя

За часів своєї творчої кар’єри Катя Осадча побувала на багатьох корпоративних заходах, проводила дні народження і фестивалі. Кумедні шляпки були не єдиною візитівкою Катерини Осадчої на подібних заходах. Ведуча полюбляла задавати зіркам провокаційні і гострі запитання, завдяки яким завжди першою дізнавалась щось цікавеньке.

А ще Катя Осадча проводила пісенний телевізійний проект “Голос країни” та “Голос. Діти”. Втім, “Світське життя” – вже давно в минулому.

В 2017 році Катерина вийшла заміж за Юрія Горбунова, народила двох чудових хлопчиків, Івасика і Данила та стала набагато більше часу приділяти своїй родині.

Катя Осадча тоді і зараз
Катя Осадча тоді і зараз

Можна сказати, що зараз Катерина Осадча — це щаслива і турботлива матуся. Але й телевізійну кар’єру вона не полишає. Також ведуча займається новим волонтерським проектом “Знайти своїх”, який допомагає рідним людям віднайти один одного. Проєкт Осадчої реалізується за сприяння Національної поліції України та Національного інформаційного бюро.

Раніше Катерина Осадча була світською левицею, а тепер - щаслива матуся
Раніше Катерина Осадча була світською левицею, а тепер – щаслива матуся

Також днями стало відомо, що Катерина Осадча тепер задіяна в новому творчому проекті на каналі “1+1”. Це шоу називається “Пісні мого життя”. Він буде виходити в ефір щонеділі о 21-й годині. За правилами шоу, українські зірки та лідери думок загадують пісні, які в них асоціюються з певним періодом життя. Сучасні ж українські виконавці співають ці пісні на сцені. Завдання гостей студії і телеглядачів – правильно відгадати — чия життєва історія закарбована під загаданою піснею.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.