Позитив заявив, що більше не дружить з Потапом і Настею Каменських: яка кішка пробігла між екс-друзями

Олексій Завгородній, відомий як Позитив, розповів про свої дружні відносини з Потапом та Настею Каменських: "Я більше ні з ким не підтримую зв'язок".

У шоу “На двох стільцях” артист Позитив зіштовхнувся з несподіваним питанням стосовно відносин із колишньою дружиною  та співпрацею з Потапом. Відповідаючи на запитання ведучої Валерії Товстолєс щодо того, з ким він більше не бажає спілкуватися, Олексій Завгородній визнав, що не підтримує зв’язок ні з колишньою дружиною, ні з Потапом та з Настею Каменських теж.

В ефірі також було поставлено питання щодо того, що гірше для нього: творчість Олексія Потапенка чи інтерв’ю Насті Каменських, Позитив відповів, що особисто для нього більш неприйнятним є саме творчість Потапа. Ця заява співака стала неабияким предметом для обговорення цієї теми в соціальних мережах серед підписників.

Позитив заявив, що більше не спілкується з Потапом та Настею Каменських
Позитив заявив, що більше не спілкується з Потапом та Настею Каменських

Неабиякими виявилися також спогади Позитива про свої взаємини з Потапом, які почалися ще в дитинстві. Відзначивши, що їх зв’язок почався у віці 11 років, Олексій розповів про їхню спільну працю та довгу дружбу. Проте, з початком політичних турбулентностей, їх відносини зазнали випробувань і змін. Як виявилося, погляд Позитива виявився відмінним від поглядів його колеги і друга, Потапа в цьому плані. Вони висловили різні точки зору про події в Україні, що спровокувало дискусії серед глядачів та шанувальників артистів.

Позитив заявив, що більше не спілкується з Потапом та Настею Каменських
Позитив заявив, що більше не спілкується з Потапом та Настею Каменських

Висвітливши свої роздуми щодо зміни в їхніх дружніх відносинах та підходу до співпраці, Олексій Завгородній визнав, що багато планів, які були до вторгнення, змінилися, і вони повинні пристосовуватися до нової реальності. Це стало своєрідним відображенням змін, які відбулися в їхньому житті та кар’єрних стратегіях після політичних подій в країні.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.