Як виглядає будинок Олі Полякової королівського розмаху: мегарезиденція з причалом для яхт і не тільки

Оля Полякова полюбляє проводити час за містом. Спеціально для цього чоловік зірки Вадим Буряковський придбав будинок посеред соснового лісу. Обійстя розташоване просто на березі Дніпра.

Заміський будинок Олі Полякової у селищі Старому Бориспільського району вражає розмірами. Співачка називає його екомаєтком, оскільки він зведений з дерева. Допоки родина маялася на карантині, зірка добудувала ціле крило. Тож тепер хатинка збільшилася майже вдвічі.

Оля Полякова показала будинок під Києвом

На горі хазяйка виділила собі місце під величезну спальню, де є ліжко з подіумом. Натомість немає місця для законного чоловіка. Полякова пояснила це гучним храпом. На першому поверсі 2 гостьові кімнати з окремим входом та санвузлом призначені для мами співачки. Жінка мешкає то в москві, то в Лондоні, а в Україні на неї теж чекають ошатні апартаменти.

Оля Полякова показала будинок під Києвом

Великі панорамні вікна до підлоги на основному фасаді мають вид на ошатне озеро. Є крита тераса з каміном, де зручно відпочивати довгими зимовими вечорами.

Оля Полякова показала будинок під Києвом

На господарчому дворі нині порожньо. Немає галасливих кіз. Щойно почалася повномасштабна війна, тварин роздали. Сири господиня теж більше не робить, оскільки зламався спеціально призначений для них холодильник. Раніше тримали в господарстві й кілька коней, щоб влаштовувати кінні прогулянки. Зведена ще й теплиця для вирощування свіжих овочів протягом року.

Оля Полякова показала будинок під Києвом

Натомість якщо пройти від будинку до берега, можна знайти багато цікавинок. Тут тобі й басейн, й чан, яких чимало є в Закарпатті. Тож можна приймати гарячу ванну просто неба. А після цього відпочити у кріслі-гойдалці. Ділянка Полякової – це практично півострів, тож води довкола дуже багато. Не дивно, що на березі є причал з пришвартованими двома яхтами.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?