Єдина дружина зниклого Олега Винника – німкеня: як вона виглядає, чим займається та інші невідомі факти

Таїсія Сватко (Таюне) — українська виконавиця, бек-вокалістка Олега Винника і його дружина. Куди поділась симпатична білявка після виїзду співака з України — читайте в матеріалі від "Один Факт".

Таїсія Володимирівна Сватко, яка більше відома українцям як Таюне і бек-вокалістка кумира всіх вовчиць, Олега Винника – народилась 4 січня 1974 року в містечку Сміла (Черкаська область). Вона закінчила училище культури та мистецтва в Каневі. “Один Факт” пропонує до вашої уваги декілька цікавих фактів про співачку.

Таюне (Таїсія Сватко) - таємна дружина Олега Винника
Таюне (Таїсія Сватко) – таємна дружина Олега Винника

Факт № 1. Таїсія Сватко одружилась із Олегом Винником ще в 90-х роках. Весілля було доволі гучним і його досі згадують односельчани музичних виконавців.

Факт № 2. Таїсія Сватко 4 січня 2024 року відсвяткувала ювілей: 50 років.

Факт № 3. Таюне має музичну освіту і скінчила музичне училище. Саме завдяки захопленню музикою вона і познайомилась зі своїм майбутнім чоловіком, Олегом Винником.

Факт № 4. В свої 50 років Таїсія виглядає набагато молодше свого віку. Співачка регулярно займається спортом, підтримує форму, відвідує кабінет косметолога, слідкує за своїм харчуванням.

Факт № 5. Таюне ніколи не робила пластичних операцій. Однак декілька років тому бек-вокалістка Олега Винника видалила велику родимку на переніссі.

Факт № 6. В Таюне та Олега Винника є дорослий син на ім’я Юліан. Він зараз живе разом із батьками в Німеччині.

Факт № 7. Таюне так само, як і її чоловік Олег Винник — дуже довго не з’являється в українському медіа просторі. Вокалістка зникла із виду після початку повномасштабного вторгнення. Існує припущення, що співачка виїхала за кордон і зараз перебуває в Німеччині. Про це свідчать і рідкісні світлини, які іноді публікує представниця Олега Винника Валерія Барон на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. На одній із цих світлин Валерія позує поряд із непізнаваною Таюне. Підписники замітили, що співачка — без макіяжу і з сумними очима.

Геолокацією для світлини було обрано Берлін (столиця Німеччини). Деякі з коментаторів навіть зауважили, що Таїсія дуже сумна. Дехто з шанувальників навіть висловив думку, що вона розлучилася із Олегом Винником. Втім, офіційного підтвердження ця інформація не знаходить.

Нові статті

Схожі статті

Так малосольні огірки завжди готували тільки в Україні! Секретний рецепт бабусі Олени: від серця відриваю

Смачна закуска буде у вас у випадку неочікуваних гостей: як приготувати малосольні хрусткі огріки - всі будуть питати рецепт саме у вас. Справжня насолода.

“Чекали”: Тімур Мірошніченко розповів, як троє його дітей прийняли прийомну сестричку Ангеліну, якій 8 років

Багатодітний батько Тімур Мірошніченко поділився емоціями щодо спілкування із названою донькою Ангеліною. Разом із дружиною Інною ведучий вдочерив дівчинку і познайомив її з іншими дітьми.

Пішли від других половинок заради одне одного: Марічка Падалко розповіла, як закохалася в Єгора Соболєва

Марічка Падалко була вірною своєму чоловіку протягом 15 років, доки не зустріла Єгора Соболєва, якому народила трьох дітей: як познайомилось подружжя?

Найтонші та еластичні млинці виходять на воді: а ви думали – на молоці. Бюджетний рецепт “Сніданок на ранок”

Млинці - це ідеальний сніданок, який зможе приготувати будь-хто та не обов'язково готувати їх на молоці, адже на воді вони виходять ще в 100 разів смачнішими - рецепт.