“У мене була складна операція”: як все пройшло та як себе почуває Тетяна Літвінова – екс-суддя “МастерШеф”

Тетяна Літвінова поділилась у своїх соціальних мережах, що мала складну та термінову операцію: причини госпіталізації та який стан здоров'я зараз.

У своєму останньому пості в соціальних мережах Тетяна Літвінова поділилася особистими враженнями після складної операції. Вона відверто розповіла про свою боротьбу зі злоякісними новоутвореннями.

Після десяти днів з моменту операції, Тетяна вирішила поділитися своїм досвідом із підписниками. Вона розповіла про те, що операція, яку їй довелося зробити, була дуже важкою та зазначила, що хірурги мали видалити деякі новоутворення. Тепер Тетяна відчуває полегшення та вдячність, знаючи, що ці проблеми більше не стануть перешкодою на її шляху.

У своєму дописі вона не уточнила конкретні місця, де була операція, але наголосила кожному на серйозності процедури та важливості прийняття рішень для збереження здоров’я.

Кулінарна експертка поступово відновлює свою звичну рутину, хоча їй ще заважає стан здоров’я та вона очікує результатів аналізів та гістологію. Як зазначає Тетяна Літвінова, вона має хвилювання, але сподівається та вірить в те, що з нею все добре.

Тетяна Літвінова розповіла про складну та термінову операцію. Фото з Instagram @tanita_litvinova
Тетяна Літвінова розповіла про складну та термінову операцію. Фото з Instagram @tanita_litvinova

Екс-суддя “МастерШеф” поділилася своїми враженнями від поточного стану здоров’я, зазначивши, що хоч їй трошки легше, проте все одно відчуває слабкість. На її думку, важко через те, що її дуже слабкий шлунок не може вживати знеболюючі препарати, так як негативно реагує на медикаментозне лікування.

Вона розповіла, що уникає прийому ліків, оскільки не переносить пігулок. Зазвичай вона вдається до гомеопатії для лікування, але зараз ситуація змінилася і вимагає вживання ліків, що ще більше погіршує її стан. Незважаючи на це, Тетяна Літвінова мужньо витримує цю ситуацію, зосереджуючись на своїй роботі та зусилях у збереженні здоров’я.

Нові статті

Схожі статті

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?