Як зараз виглядають Вероніка Кастро і Гільєрмо Капетільйо з мексиканського серіалу “Дика Роза” (ФОТО)

Легендарні мексиканські актори Гільєрмо Капетільйо та Вероніка Кастро із серіалу "Дика Роза" з 90-х значно змінились. Як зараз виглядають Роза Гарсія та Рікардо Лінарес — дивіться в публікації.

Мексиканський серіал “Дика Роза” був неймовірно популярним в 90-х роках. Його прем’єра на українському телебаченні відбулась в 1994 році, а в світі його показали декількома роками раніше. На мексиканському каналі LasEstrellas його показували з 6 липня 1987 року і до 8 квітня 1988 року.

Рікардо Лінарес і Роза Гарсія: 30 років потому
Рікардо Лінарес і Роза Гарсія: 30 років потому

Історія кохання бідної дівчини Рози Гарсія, що мешкала в хрущобах разом із своєю хрещеною матусею, стала улюбленою в багатьох глядачів не тільки в Мексиці, але й в інших країнах світу і в тому числі — в Україні.

З часу прем’єри серіалу пройшло вже 30 років і головні його актори – Гільєрмо Капетільйо (Рікардо Лінарес) та Вероніка Кастро (Роза Гарсія) дуже сильно змінились і постарішали. Як виглядають ці актори зараз — дивіться у добірці світлин від “Одного Факту”.

Вероніка Кастро (Роза Гарсія)

Вероніка Кастро зіграла в серіалі “Дика Роза” головну роль — бідної дівчини Рози Гарсія, яка змушена виживати в хрущобах з хрещеною мамою. Її життя суттєво змінюється після того, як Роза разом із хлопцями зі свого селища вирішила вкрасти сливи на подвір’ї одного багатого будинку. Там вона й зустріла свого коханого – Рікардо Лінареса, який був одним із володарів цього будинку.

Вероніка Кастро: тоді і зараз
Вероніка Кастро: тоді і зараз

В реальному житті акторка Вероніка Кастро, що зіграла Розу Гарсія – виглядає охайно і навіть розкішно. Кастро народилась 19 жовтня 1952 року і зараз їй вже виповнився 71 рік. Попри вік Вероніка Кастро продовжує свою творчу кар’єру і зараз. окрім акторської діяльності вона також працює телеведучою, співає пісні. А ще Вероніка — господиня одразу декількох магазинів та косметичних салонів. Вільний від роботи час вона присвячує спілкуванню з рідними.

Вероніка Кастро успішна акторка, співачка, бізнес-вумен і щаслива бабуся
Вероніка Кастро успішна акторка, співачка, бізнес-вумен і щаслива бабуся

Вероніка Кастро незаміжня. В акторки є двоє дорослих синів: старший Крістіан та молодший Мішель. Крістіан Кастро – відомий латиноамериканський композитор і співак.

Гільєрмо Капетільйо (Рікардо Лінарес)

Мексиканський актор Гільєрмо Капетільйо, який зіграв у “Дикій Розі” одразу двох персонажів — Рікардо Лінареса та його брата-близнюка Рохеліо, народився 30 квітня 1958 року. Зараз акторові вже виповнилося 65 років.

Гільєрмо Капетільйо - не тільки актор, а ще й матадор
Гільєрмо Капетільйо – не тільки актор, а ще й матадор

Гільєрмо Капетільйо — затребуваний в Мексиці актор. Окрім “Дикої Рози” він також грав головну роль в серіалі “Багаті теж плачуть” — і його партнеркою там теж була Вероніка Кастро. Актори зіграли ролі сина та мами.

Роль Бето в “Багаті теж плачуть” принесла Капетільйо нагороду у вигляді премії TVyNovelas за найкращу роль у виконанні молодого актора. На цю ж саму премію Гільйєрмо Капетільйо був номінований і за роль в серіалі “Дика Роза”.

Мексиканський актор Гільєрмо Капетільйо
Мексиканський актор Гільєрмо Капетільйо

Окрім акторської діяльності Капетільйо пробував себе в музиці і співав пісні. Ще одне захоплення актора — тореадор. Його батько та старший брат – професійні матадори, тому і Гільєрмо майже все життя був захоплений цим небезпечним видом спорту.

Нові статті

Схожі статті

“Я можу закохатись”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про можливий роман з дівчиною – чоловіки “за бортом”

Тіна Кароль вже багато років холостячка, або ж просто вдало приховує свої стосунки - співачка зізналась, чи могла б крутити роман з дівчиною, а не чоловіком.

Вік – не вирок: Маша Єфросиніна, Оля Полякова та Тіна Кароль виграли генетичну лотерею чи обманули час?

Секрети молодості від українських зірок: як Полякова, Єфросиніна та Кароль обігрують вік? Авторська техніка масажу, гармонія із собою, йога та інші таємниці українських красунь.

“Моя душа”: актор з “Кіборгів” Вʼячеслав Довженко показав красуню-обраницю – 48-річний, закоханий, щасливий

Український актор Вʼячеслав Довженко, відомий глядачам по ролі командира із позивним "Серпень" в серіалі "Кіборги". Нещодавно він розсекретив свою нову і молоду обраницю.

“Була зла і неприємна”: 45-річна Оля Полякова пригадала образи Маші Єфросиніної в її сторону – підколювала

Оля Полякова та Маша Єфросиніна найкращі подружки зараз, але чи було так завжди? Королева ночі розповіла про свої минулі образи на телеведучу - як все вирішилось?