Тільки розлучився з дружиною, вже зробив пропозицію новій дівчині: Костянтин Войтенко розповів про весілля

"Я сказала так": Костянтин Войтенко наважився зробити пропозицію дизайнерці Наталії Камінській у день закоханих: як все відбувалося та коли буде весілля.

Український відомий актор Костянтин Войтенко викликав справжній фурор серед своїх прихильників, зробивши пропозицію для його дівчини, дизайнерки Наталії Камінській. Про цей важливий життєвий крок повідомила сама Наталія через свій Instagram, де поділилась спільним з коханим фото, зробленим у романтичному ресторані.

На знімку, опублікованому Наталією в її особистому профілі, пара посміхається камері, а в кадрі видно каблучку на безіменному пальці дизайнерки, що свідчить про правдивість пропозиції від Войтенка.

Костянтин Войтенко зробив пропозицію новій дівчині після розлучення. Фото з Instagram @natalii.kaminska
Костянтин Войтенко зробив пропозицію новій дівчині після розлучення. Фото з Instagram @natalii.kaminska

Подія сталася у самий романтичний день року, 14 лютого. Згідно зі словами дівчини, вони провели цей вечір у затишному в’єтнамському ресторані в Києві, де насолоджувалися атмосферою та кулінарним мистецтвом. Під фотографією було залишено безліч привітальних побажань та сердечок від підписників Костянтина Войтенка та Наталії Камінської.

Серед коментарів не обійшлося й без згадок про минуле актора, зокрема про його першу дружину Валентину Марініну, з якою відбулось скандальне розлучення.

Однак, новина про пропозицію новій дівчині все одно принесла багато позитивних емоцій і радісних моментів як самим молодятам, так і їхнім прихильникам.

Костянтин Войтенко зробив пропозицію новій дівчині після розлучення. Фото з Instagram @constantine.voytenco
Костянтин Войтенко зробив пропозицію новій дівчині після розлучення. Фото з Instagram @constantine.voytenco

Раніше Костянтин був переконаний, що більше ніколи не одружиться, і не приховував цього від Наталі. Вони говорили про це ще на початку їхнього спілкування. Але справжні почуття змінили його погляд. Костянтин ніколи не відчував такого кохання і такої любові до когось, а також не був так сильно коханий. Тому його переконання про те, що він залишиться холостим, швидко розпалося.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?