Потап покинув Україну і зробив те, чого не міг зробити тут: сфотографувався з чоловіком Меган Фокс (ФОТО)

Репер Потап зараз знаходиться не в Україні і насолоджується життям. Він оприлюднив світлини з американськими знаменитостями. Хто стояв поряд з Потапом — дивіться в добірці від "Один Факт".

Репер Потап і чоловік Анастасії Каменських показався в Америці — поряд з відомими виконавцями і виконавицями. Співак оприлюднив добірку світлин у своєму Instagram, на яких він стоїть поряд із відомими зірками США.

На одній зі світлин виконавець у темних окулярах і шкіряній куртці чорного кольору стоїть на червоній доріжці, а позаду нього помітно декількох знаменитостей. Серед них і Браян Остін Грін — американський актор і чоловік голлівудської кінозірки Меган Фокс.

Також в добірці від Потапа з американського турне є світлини із бразильскою співачкою, акторкою і композиторкою Аннітою, американським поп-співаком Mashine Gun Kelly, іспанською виконавицею Bad Gyal, співаком з гаванського гурту Gente De Zona Олександром Дельгадо та інтернет-зіркою Леле Понс, яка стала найбільш популярною завдяки своїм 6-секундним відео на сервісі Vine.

Потап поряд з американськими та латиноамериканськими зірками
Потап поряд з американськими та латиноамериканськими зірками

Про те, що Потап виїхав з України і намагається підкорити Латинську Америку, стало відомо ще раніше. Співак ділився із шанувальниками роздумами про те, як складно досягти творчого успіху за кордоном. Олексій Потапенко зазначав, що особистісний і професійний ріст потребують від людини надзвичайних зусиль. Щоденно доводиться боротись із самим собою, а примусити себе вивчати чужу мову та культуру, налагоджувати міжнародні зв’язки — вкрай важко.

Попри величезну критику з боку українців, що зараз залишаються в країні Потап продовжує йти до своєї мети. Багато хейтерів дорікають співакові, що він у надскладний час залишив країну, хоча кордони зараз для чоловіків закрито. Виконавець у відповідь каже, що відмовлятись від своїх планів та мрій зовсім не збирається. Він повідомив, що в нього є відчуття вірного шляху і зради своїх друзів, країни та рідних він повинен зростати в творчому, духовному і кар’єрному плані.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?