Він завжди був поруч з нею, але за кадром: Павло Орлов зізнався, що Тіна Кароль – кохання його життя

Павло Орлов давно й успішно працює на Тіну Кароль, займаючись піаром діяльності співачки. Схоже, необхідність постійно бути разом призвели до виходу відносин за рамки робочих.

Павло Орлов здивував публіку, виклавши в мережу Інстаграм світлини з Тіною Кароль. На фото вони весело посміхаються, а зірка ще й поклала руку на плече своєму підлеглому. Підпис під постом приголомшив усіх без винятку:

“Кохання всього мого життя”.

Павло Орлов освідчився Тіні Кароль у коханні

Чоловік ще й червоне серденько поставив, щоб підсилити враження. Слід відзначити, що Тіна теж частенько привітно висловлюється у бік підлеглого. Три роки тому, вітаючи PR-менеджера з днем народження, Кароль виклала Сторіз такими зворушливими словами:

“Життя – гвинтові сходи, цей день був на верхньому щаблі для тебе. Ти дійшов. Я люблю тебе, з днем народження,”ПО”.

Фан-клуб зірки постарався на славу й видав у себе на сторінці цілу добірку нарізок відео, де Тіна з Павлом разом. Вони й по червоному хіднику крокують, і премії отримують, і ніжно притискаються один до одного, і навіть цілуються привселюдно.

То, виходить, Дан Балан був лише ширмою для інших відносин? Адже під час “Танців із зірками” артистка не дозволяла собі таких вольностей з молдованином.

Павло Орлов освідчився Тіні Кароль у коханні

Тіна вже понад 10 років є вдовою. Відтоді офіційно не представляла широкому загалу жодного чоловіка. Тим часом чутки про чималу кількість романів довкола знаменитості точаться постійно. Співачці сватають то її музиканта, то танцюриста.

Тепер черга дійшла і до піарника. І байдуже, що Павло колись засвітив обручку на безіменному пальці правиці. Фанам Тіни Кароль дуже хочеться, щоб зірка знайшла своє особисте щастя.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?