Єдина дружина зниклого Олега Виника – не українка: як вона виглядає, чим займається та інші цікаві факти

Особисте життя Олега Винника довго залишалося справжньою загадкою. Втім, усе стало ясно після того, як чоловік втік за кордон. Тоді він вперше заговорив про дружину.

Олег Винник завжди приховував той факт, що його серце вже давно зайняте. Але уважні шанувальниці помічали ту саму жінку, яка регулярно демонструвала свою фактичну та емоційну близькість до виконавця. Мова йде про вокалістку, яка на сцені стояла позаду Олега. Сама з нею в нього було найбільше взаємодій, і саме вона ніколи його не покидала і була на усіх гастролях.

Вже тоді глядачі запідозрили, що саме вона є офіційною дружиною Олега. Але Винник дану інформацію неодноразово спростовував.

Олег Винник розповів про свою офіційну дружину

Таюне (Таїсія Сватко) - таємна дружина Олега Винника
Таюне (Таїсія Сватко) – таємна дружина Олега Винник

Втім, очевидне дійсно важко сховати. Так само Олег не зміг втримати у секреті правду про свою сім’ю. Незабаром в пресі також з’явилася інформація про їхнього спільного сина Юліана, який проживає в Німеччині, займається плаванням, і веде непублічний образ життя.

Про свою сім’ю Винник розповів лише після розірвання контракту з продюсером. Імовірніше за все, саме умови договору не дозволяли йому заговорити про те, що його серце давно зайнята. Дружиною виявилося дійсно Таїсія. Красуня, яка в дев’яностих чкурнула разом з ним до Європи працювати.

Де зараз знаходиться і як виглядає бек-вокалістка Олега Винника Таюне
Олег Винник розповів про свою офіційну дружину

За роки еміграції Таїсія можна сказати стала німкенею, адже проживає в Берліні вже багато років. Там же вона виростила свого єдиного сина, який вже готується до дорослого життя та отримує вищу освіту.

Юліан не збирається ставати зіркою. Він захоплений точними науками, а над стосунками батька та преси лише сміється. Якось журналістам вдалося побачити зірку разом зі спадкоємцем на відпочинку. Були зроблені навіть фото, але Юліан знаходився занадто далеко, щоб можна було зафіксувати його обличчя.

Таїсія же по сей день знаходиться в Німеччині, підтримує свого чоловіка, який нібито перебуває на лікуванні. А от про сольну кар’єру, яку збиралася будувати в Україні, вже й забула. Так само на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram повна тиша.

Нові статті

Схожі статті

Так малосольні огірки завжди готували тільки в Україні! Секретний рецепт бабусі Олени: від серця відриваю

Смачна закуска буде у вас у випадку неочікуваних гостей: як приготувати малосольні хрусткі огріки - всі будуть питати рецепт саме у вас. Справжня насолода.

“Чекали”: Тімур Мірошніченко розповів, як троє його дітей прийняли прийомну сестричку Ангеліну, якій 8 років

Багатодітний батько Тімур Мірошніченко поділився емоціями щодо спілкування із названою донькою Ангеліною. Разом із дружиною Інною ведучий вдочерив дівчинку і познайомив її з іншими дітьми.

Пішли від других половинок заради одне одного: Марічка Падалко розповіла, як закохалася в Єгора Соболєва

Марічка Падалко була вірною своєму чоловіку протягом 15 років, доки не зустріла Єгора Соболєва, якому народила трьох дітей: як познайомилось подружжя?

Найтонші та еластичні млинці виходять на воді: а ви думали – на молоці. Бюджетний рецепт “Сніданок на ранок”

Млинці - це ідеальний сніданок, який зможе приготувати будь-хто та не обов'язково готувати їх на молоці, адже на воді вони виходять ще в 100 разів смачнішими - рецепт.