Ісаак Віджраку ніколи його не замінить: Ані Лорак показала найдорожчого їй чоловіка – “Я так сумую за тобою”

Знаменита співачка Ані Лорак вразила мережу неочікуваним зізнанням. Зірка оприлюднила фотографію свого рідного брата та заговорила про почуття.

2 роки тому покійного брата Ані Лорак почали згадувати як ніколи часто. Причина досить зрозуміла: позиція співачки щодо поточних подій. Сама Кароліна намагалася уникати спілкування не тільки з журналістами, але і з власними шанувальниками, і прийшла до тями лише через півроку, не виправдавши надій багатьох фанатів.

Згодом артистка сама почала спекулювати пережитим горем, адже її брат віддав життя дарма.

Ані Лорак публічно зізналася в почуттях брату

Ані Лорак публічно зізналася в почуттях брату

Починаючи з 2022-го життя зірки тим не менш сильно змінилося. Вона знайшла своє кохання в Іспанії, де проходила різні духовні практики. Власне, її обранцем став її ж наставник — Ісаак Віджраку. І одразу ж цей роман отримав багато критики, так як підписники зірки не змогли поставитися до її вибору серйозно, і заповняли її у тому, що вона скоїла помилку. Час минає, але ці стосунки продовжується.

Ісаак повністю займає позицію своєї коханої, і з часом почав все частіше з’являтися на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. І серед усієї цієї романтики та творчості раптом з’явилася фотографія покійного брата артистка.

Кароліна оприлюднила у своєму блозі архівне фото, а в дописі виразило свої почуття до нього, а також додала, що у цей день, 23 лютого, вона особливо сильно про нього згадує.

Коментарі до публікації одразу ж закрили. І це доволі логічно, адже немає сумнівів у тому, що публіка була спровокована даним зізнанням. Тим паче, що свого брата Ані Лорак неодноразово використовувала як виправдання.

Нагадуємо, що артистка вже 10 років як не проживає в Україні. А вона осіла у Підмосков’ї, де придбала собі розкішний маєток. 2021-го з’являлася інформація про те, що компанія артистка збанкрутувала, а також про її величезні борги. Так само 2022-го поговорювали, що коханець Кароліни покинув її через брак у співачки коштів. Сама ж артистка видалилася з соціальних мереж і зникла з інформаційного простору майже на півроку. Подейкували, що вона ховалася на батьківщині у свого колишнього чоловіка Мурата.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.