Покохала розбишаку: чим привабив Тіну Кароль таємничий Чеба і що в ньому такого, чого немає у Дана Балана

"Ой мамо, мамо, мамо — кохаю хулігана" – могла співати Тіна Кароль на увесь світ, якщо б не приховувала особисті стосунки від шанувальників. Хто він, таємний залицяльник співачки — читайте нижче.

Українська співачка Тіна Кароль має у суспільстві незаплямовану репутацію. Справжня патріотка країни з гарним голосом, наполеглива і працьовита, чудова і турботлива матуся і… вірна дружина навіть попри те, що її єдиного законного чоловіка Євгена Огіра вже багато років немає в цьому світі.

Продюсер Тіни Кароль і батько їх спільного сина Веніаміна помер наприкінці квітня 2013 року від онкологічної хвороби.

В Огіра виявили рак шлунку. Після його відходу у засвіти пройшло вже понад 10 років, а Тіна увесь цей час залишається самотньою…

Тобто, офіційно зареєстрованих стосунків в неї немає ні з яким чоловіком, а ось неофіційні… Про них теж майже нічого невідомо. Хоча чутки про романи співачки з іншими красенями періодично в українському суспільстві все ж з’являються.

Наприклад, шанувальники та й колеги по творчому цеху не могли залишити без уваги відверті залицяння до Тіни молдавського виконавця Дана Балана. Ця пара познайомилась у 2019 році, під час спільної роботи над проектом “Голос країни-9”.

Тіні Кароль приписують роман із таємничим чоловіком, який надзвонював їй понад 500 разів
Тіні Кароль приписують роман із таємничим чоловіком, який надзвонював їй понад 500 разів

Декілька років тому стала з’являтись інформація і про темні сторони особистого життя Тіни Кароль. В 2019 році з’явились чутки, які намагались зв’язати співачку із кримінальним авторитетом на ім’я Олексій Чеботарьов, більш відомого у вузьких колах як Чеба.

Чутки ці з’явились не на порожньому місці. Колишній депутат Верховної Ради Ігор Луценко надав розшифровку дзвінків, які доводять зв’язок Тетяни Ліберман (Тіни Кароль) із тим самим Чебою. Цього чоловіка, до речі, пов’язують із подіями, що відбувались на Євромайдані. Наразі відомо, що Олексій Чеботарьов переховується від суддів.

Відносно діянь Чеботарьова проводили ціле розслідування, під час якого і була зроблена розшифровка телефонних дзвінків. З неї стає зрозуміло, що Чебу із Тіною Кароль пов’язували особливі відносини. Бо з його номеру на телефон співачки було зроблено понад 500 дзвінків! Власне, саме ця інформація і підтримала роман Кароль і Чеботарьова.

А що про це думаєте ви? Чи могла співачка із бездоганною репутацією та ангельською зовнішністю пов’язувати своє життя із розбишакою з темним минулим? Пишіть свою думку в коментарях.

Нові статті

Схожі статті

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?

“Зі смартфоном в руках і телефонною книжкою в зошиті”: 55-річна Інна Білоконь вперше показала маму

Інна Білоконь – українська акторка, яка стала відомою завдяки ролі мами Вєрки Сердючки. В самої Інни Вікторівни в реальному житті також є мама. Днями артистка показала, як виглядає ця жінка.