Чарівні дівчата в білій сукні: який вигляд мали Тіна Кароль, Катя Осадча, Лілія Ребрик в день весілля (ФОТО)

Весілля — особливе свято в житті кожної дівчини. "Один Факт" підготував для вас добірку весільних образів Тіни Кароль, Лілії Ребрик і Каті Осадчої. Подивіться, якими були зіркові українські наречені.

Тіна Кароль і Євген Огір

Весілля Тіни Кароль та її продюсера і коханого чоловіка Євгена Огіра відбулося 15 червня 2008 року. Церемонія вінчання відбулася в Свято-Успенському соборі Києво-Печерської Лаври. За декілька місяців до цього закохані розписалися на Мальдівах.

Тіна Кароль і Євген Огір після реєстрації шлюбу відправились на Мальдіви
Тіна Кароль і Євген Огір після реєстрації шлюбу відправились на Мальдіви

Весілля Тіни з Євгеном не обійшлось без дивних курйозів. Спочатку майбутня відома співачка побралась із коханим продюсером таємно, а потім новоспечене подружжя відразу відправилось на Мальдіви.

Щаслива наречена Тіна Кароль
Щаслива наречена Тіна Кароль

Було це взимку, а вже на початку літа, у червні 2008 року — закохані обвінчалися та відгуляли справжнє весілля, схвалене у храмі. Під час церемонії вінчання стався курйоз, в якому багато шанувальників угледіли поганий знак. Тіна Кароль занадто близько піднесла свічку, яку тримала в руці — до обличчя і… в неї зайнялася вогнем фата.

Під час церемонії вінчання на Тіні Кароль зайнялася фата
Під час церемонії вінчання на Тіні Кароль зайнялася фата

Втім, щаслива наречена це відразу помітила і загасила полум’я. В подальшому цей знак дійсно приніс нещастя до родини Тіни Кароль.

Щасливе подружжя: Тіна Кароль і Євген Огір
Щасливе подружжя: Тіна Кароль і Євген Огір

Її чоловік в 2012 році захворів на рак шлунку, і в 2013 році помер.

Катя Осадча і Юрій Горбунов

Ведуча “Світського життя” Катерина Осадча офіційно розписалась із своїм коханим Юрієм Горбуновим 3 лютого 2017 року, коли телезірка вже була вагітна сином Івасиком.

Весільні світлини Каті Осадчої і Юрія Горбунова
Весільні світлини Каті Осадчої і Юрія Горбунова

В лютому 2024 року ця зіркова пара відсвяткувала сьому річницю подружнього життя — мідне весілля. Катерина Осадча на своїй сторінці в Instagram поділилась спогадами з того дня і розповіла, що їх розпис із Горбуновим був спонтанним і стався за два тижні до народження сина Івана.

Катя Осадча у білій сукні поряд з коханим
Катя Осадча у білій сукні поряд з коханим

Вона, кругла наче кулька і по страшенній ожеледиці пішла з коханим до РАЦСу, щоб надати стосункам офіційності.

Лілія Ребрик і Андрій Дикий

Лілія Ребрик і Андрій Дикий одружилися 23 грудня 2011 року. Їхньому весіллю передувала багатомісячна історія кохання, заради якої закохані навіть пішли від своїх колишніх партнерів.

Щаслива наречена Лілія Ребрик
Щаслива наречена Лілія Ребрик

Лілія Ребрик розповідала, що їх розпис не був спонтанним рішенням. Андрій Дикий освідчився їй в коханні ще влітку 2011 року, тож весілля вони планували заздалегідь.

Весілля Лілії Ребрик і Андрія Дикого
Весілля Лілії Ребрик і Андрія Дикого

Щоправда, церемонію укладення шлюбу молодята не хотіли робити занадто гучною. Але втрутилися друзі і… зробили закоханим сюрприз.

Весільний образ Лілії Ребрик і її чоловіка Андрія Дикого
Весільний образ Лілії Ребрик і її чоловіка Андрія Дикого

До РАЦСу завітали гості і журналісти і тому зробити з цієї події таємницю Ребрик та Дикому не вдалося. Врешті решт про весілля танцівника і телеведучої дізналась уся країна.

Щаслива наречена Лілія Ребрик в обіймах коханого Андрія Дикого
Щаслива наречена Лілія Ребрик в обіймах коханого Андрія Дикого

В шлюбі з Андрієм Диким Лілія Ребрик народила двох дівчаток і вже в березні 2024 року — очікує народження третьої донечки. Днями колеги з телеканалу “Дім”, де працює Лілія — супроводили її у декретну відпустку і подарували розкішний букет квітів.

Нові статті

Схожі статті

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?

“Зі смартфоном в руках і телефонною книжкою в зошиті”: 55-річна Інна Білоконь вперше показала маму

Інна Білоконь – українська акторка, яка стала відомою завдяки ролі мами Вєрки Сердючки. В самої Інни Вікторівни в реальному житті також є мама. Днями артистка показала, як виглядає ця жінка.