“2 роки ми з ним не бачились”: Марічка Падалко зізналася про проблеми в шлюбі з чоловіком Єгором Соболєвим

Знаменита українська телеведуча Марічка Падалко дала ексклюзивне інтерв'ю, в якому розповіла про те, як вони з чоловіком Єгором Соболєвим змінилися за 2 роки.

Ще 3 роки тому родина Марічки Падалко насолоджувалася прекрасним життям за містом. Багатодітна сім’я активно займалася своїми справами: зіркова мама була поглинута кар’єрою та розвитком дітей, батько займався справами країни, а спадкоємці навчалися та будували плани на майбутнє.

Марічка Падалко розповіла, як змінилася їхня сім’я за 2 роки

Марічка Падалко з дітьми
Марічка Падалко з дітьми

Звичайно, 24 лютого все змінилося. Марічка забрала улюбленого кота та рушила до дітей, які вже були евакуйовані. Єгор пішов захищати Україну, хоча вона не є його батьківщиною. Його батьки залишилися в російській федерації. Надалі послідував серйозний конфлікт між ними, який призвів до того, що сім’я припинила спілкуватися.

Як Марічка Падалко круто змінила своє життя, щоб бути з Єгором Соболєвим: розірвала 15-річний шлюб та вирішила народити новому обранцю дітей
Марічка Падалко розповіла про стосунки з чоловіком

Соболєв приїжджає додому лише у нечасті виділені для нього вихідні. Звичайно, цього дуже мало для того, аби діти змогли заглушити свою тугу за татом. Кожна зустріч супроводжувалася сльозами. Про це фанати Марічки Падалко знають завдяки її публікаціями соціальній мережі Instagram.

Телеведуча регулярно показувала, як саме реагує на повернення коханого. Нещодавно вона дала ексклюзивний коментар для сайту Обозреватель, в якому розповіла, як змінилися їхня сім’я та стосунки за ці 2 роки.

“Єгор теж змінився. Я, правда, особливо цього не помічаю, але він каже, що став більш злим. Для себе, тому що щодо сім’ї, якихось побутових речей – він дуже спокійний. Мені здається, що поки що це некритично. І він усвідомлює, що треба над цим працювати. 26 лютого у нас із чоловіком день народження. Останні два роки ми з ним не бачилися цього дня. Цього року ми плануємо побачитися. Сподіваюся, вдасться”

Зараз Єгор Соболєв служить уже у новому званні. З минулим місцем роботи його вже нічого не пов’язує. Но Марічка Падалко чекає свою чергу рідні, коли зможе бачитися з чоловіком кожного дня, як раніше.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?