“2 роки ми з ним не бачились”: Марічка Падалко зізналася про проблеми в шлюбі з чоловіком Єгором Соболєвим

Знаменита українська телеведуча Марічка Падалко дала ексклюзивне інтерв'ю, в якому розповіла про те, як вони з чоловіком Єгором Соболєвим змінилися за 2 роки.

Ще 3 роки тому родина Марічки Падалко насолоджувалася прекрасним життям за містом. Багатодітна сім’я активно займалася своїми справами: зіркова мама була поглинута кар’єрою та розвитком дітей, батько займався справами країни, а спадкоємці навчалися та будували плани на майбутнє.

Марічка Падалко розповіла, як змінилася їхня сім’я за 2 роки

Марічка Падалко з дітьми
Марічка Падалко з дітьми

Звичайно, 24 лютого все змінилося. Марічка забрала улюбленого кота та рушила до дітей, які вже були евакуйовані. Єгор пішов захищати Україну, хоча вона не є його батьківщиною. Його батьки залишилися в російській федерації. Надалі послідував серйозний конфлікт між ними, який призвів до того, що сім’я припинила спілкуватися.

Як Марічка Падалко круто змінила своє життя, щоб бути з Єгором Соболєвим: розірвала 15-річний шлюб та вирішила народити новому обранцю дітей
Марічка Падалко розповіла про стосунки з чоловіком

Соболєв приїжджає додому лише у нечасті виділені для нього вихідні. Звичайно, цього дуже мало для того, аби діти змогли заглушити свою тугу за татом. Кожна зустріч супроводжувалася сльозами. Про це фанати Марічки Падалко знають завдяки її публікаціями соціальній мережі Instagram.

Телеведуча регулярно показувала, як саме реагує на повернення коханого. Нещодавно вона дала ексклюзивний коментар для сайту Обозреватель, в якому розповіла, як змінилися їхня сім’я та стосунки за ці 2 роки.

“Єгор теж змінився. Я, правда, особливо цього не помічаю, але він каже, що став більш злим. Для себе, тому що щодо сім’ї, якихось побутових речей – він дуже спокійний. Мені здається, що поки що це некритично. І він усвідомлює, що треба над цим працювати. 26 лютого у нас із чоловіком день народження. Останні два роки ми з ним не бачилися цього дня. Цього року ми плануємо побачитися. Сподіваюся, вдасться”

Зараз Єгор Соболєв служить уже у новому званні. З минулим місцем роботи його вже нічого не пов’язує. Но Марічка Падалко чекає свою чергу рідні, коли зможе бачитися з чоловіком кожного дня, як раніше.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.