“Це була не просто людина з вулиці”: невірність Арсена Мірзояна вийшла назовні, але Матвієнко не коментує

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко вже багато років разом. За цей час пара пережила різні речі. Але неодноразово з'являлися плітки про невірність музиканта.

Сама історія кохання Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна розпочалася з невірності чоловіка. Адже на момент зустрічі з майбутньою дружиною виконавець вже мав сім’ю. На чоловіка вдома чекала дружина, а також два сина. Спочатку він збирався покласти кінець інтрижці.

За словами Мірзояна, він не був готовий ризикувати своїм сімейним щастям заради іншої дівчини. Мовляв, розумів, що через деякий час закоханість може пройти, а сім’ю назад не повернеш. Далі на колег чекали спільні гастролі, які тривали цілий рік. Саме вони і стали вирішальними для любовного трикутника. Повернувшись, Арсен Мірзоян прийшов до дружини та повідомив їй про те, що він йде від неї. Діти та усе майно залишилися жінці.

Що відомо про невірність Арсена Мірзояна

Щасливе подружжя: Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян
Що відомо про невірність Арсена Мірзояна

У своїх інтерв’ю Тоня Матвієнко неодноразово отримувала запитання про те, чи довіряє вона своєму чоловіку, як ніяк колишній дружині він все ж таки зраджував. І зірка, звичайно, запевняє, що в їхніх стосунках панує довіра. Але отримавши питання від Слави Дьоміна, який розповів співачці, що у Арсена в шоу-бізнесі слава чоловіка, який обожнює красивих жінок, розгубилася та не змогла відповісти нічого конкретного.

А от популярна в YouTube ворожка Марія Тихо вважає, що співак дійсно не вірний своїй дружині. За її словами, людина, яка мала з ним любовні стосунки знаходиться прямо в колективі.

“Так, були зради. Це його робота, публічні люди. Це не просто була людина з вулиці, це чітко робота. Його оточення, поїздки, концерти чи навіть співробітники у його команді”, – зазначила Тиха у новому випуску на своєму YouTube-каналі. 

Нагадуємо, що в своєму останньому інтерв’ю Арсен Мірзоян зізнався, що дружина так і не пробачила йому зраду, хоча фактично, в них налагодилося спілкування, в її житті з’явився новий чоловік, і нібито уся сім’я рухається далі.

Однак, її образи не впливають на стосунки виконавця з дітьми. Здебільшого це має особистісний характер. Але Мірзоян не приховує того, що колишня не ставиться до нього так, як раніше.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.