Олена Кравець показала 21-річну доньку і приголомшила їхньою схожістю: навіть погляд та посмішка однакові

Знаменита українська гумористка Олена Кравець вперше за довгий час показала свою дорослу дочку та вразила приголомшливою схожістю з нею. Деталі у нашому матеріалі.

 

Своїх дітей Олена Кравець народила з доволі великою різницею у віці. Коли вона дізналася, що вагітна двійнятами, старшій Марії вже було 14 років. Дівчинці довелося з’їхати від батьків, адже гумористка розуміла, наскільки важкі дні її очікують.

Чи повернеться Олена Кравець до Кварталу 95?
Олена Кравець показала, як виглядає її доросла дочка

Як з’ясувалося пізніше, для Маші такі зміни пішли лише на користь, адже вона навчилася самостійності, і зараз здебільшого дякує матері за цей досвід. Тим часом двійнята вже підросли і наближаються до більш свідомого віку. А Марії виповнився 21 рік.

Олена Кравець показала, як виглядає її доросла дочка

З нагоди дня народження дочки Олена оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram архівні кадри з нею, а також додала свіжий знімок. Завдяки візуальному порівнянню видно, наскільки сильно Маша змінилося за цей час.

Олена Кравець показала, як виглядає її доросла дочка

Але також в очі одразу кидається неймовірна схожість дочки та матері. Вони не тільки виглядають однаково, але і навіть влучають однакові емоції. Їхні погляди та посмішки абсолютно ідентичні, що водночас і зачаровує, і навіть лякає.

Нагадуємо, що 2024 році Олена Кравець запустила нове шоу, яке веде разом зі своєю дочкою. З Машею вони обговорюють дитинство, взаємини в сім’ї, проблематику, з якою їм доводиться зіштовхуватися в житті. Дана програма має бути цікава усім, хто захоплюється психологією, соціальними науками, а також хоче дізнатися більше про відому зірку. Насправді у нового проєкту формат подкасту.

Опираючись на коментарі, можна зробити висновок, що аудиторії дійсно цікаво дізнатися, як саме виглядає побутове життя у зіркових сім’ях та чи відрізняються проблеми знаменитостей від проблем пересічних людей.

Формат привертає до себе все більше уваги, а також допомагає Марії набрати популярність. Судячи з усього, дівчина піде по стопах своєї матері та буде працювати в інформаційному просторі, користуючись досвідом, який їй може передати Олена.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.