Лілія Ребрик виходить у декрет: чи повернеться на екран без пʼяти хвилин багатодітна мати та коли її чекати?

Лілія Ребрик — видатна українська ведуча та театральна артистка, яка завоювала серця глядачів своєю теплотою та харизмою. Її талант та краса роблять її однією з найцікавіших постатей в шоу-бізнесі.

В українському шоу-бізнесі сталася несподівана подія, яка призвела до змін у професійному житті відомої ведучої та акторки театру Лілії Ребрик. Зазначена артистка, яка нещодавно виступала в театральних постановках та світила в ранковому шоу на телеканалі, оголосила про свій вихід на декретну відпустку в останніх місяцях вагітності.

Ребрик, підтверджена своєю неперевершеною енергією та сценичною пристрастю, вирішила взяти паузу в кар’єрі, готуючись до народження своєї третьої дитини. Зараз 42-річна артистка тимчасово припиняє професійну діяльність, прагнучи зосередитися на важливих моментах свого особистого життя.

“Декрет — це можливість для мене зосередитися на важливому — своїй родині та на майбутньому дитинчаті. Я впевнена, що це корисний період для відпочинку та підготовки до нового життя”, — розповіла Лілія Ребрик у своєму оголошенні.

Здавалося б, що це важке рішення може призвести до певного затишшя в кар’єрі Лілії, але вона запевнила своїх прихильників, що це тимчасово. “Я обіцяю повернутися з новими силами та більшим ентузіазмом, готова вражати вас ще більше”, — заявила вона.

Відома телеведуча Лілія Ребрик нарешті йде у декрет
Відома телеведуча Лілія Ребрик нарешті йде у декрет

Неочікуваний сюрприз від колег

Але сюжет отримав несподіваний поворот завдяки дії колег Лілії. За її словами в особистому блозі, її колектив приготував приємний сюрприз для ведучої, що включав у себе теплі слова, побажання та вираження підтримки. Цей невеликий жест додав позитиву та радості в цей емоційно насичений період для Лілії.

Таким чином, відома ведуча і акторка Лілія Ребрик не тільки радує свою аудиторію на сцені, але і відкриває новий розділ в своєму особистому житті, покладаючи акцент на родинні цінності та готуючись до невідомого майбутнього.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?