Людмила Барбір вперше показала свого чоловіка: коханий, який ніби зійшов з афіші голлівудського фільму

Знаменита українська телеведуча Людмила Барбір вперше показала, як виглядає її коханий чоловік. Тривалий час телеведуча приховувала його від публіки.

На українських екранах Людмила Барбір з’являється щодня вже протягом 10 років. Її незмінним партнером у цій справі залишається Руслан Сенічкін.

Тривалий час співведучих підозрювали у романі. І не просто так, адже обидва приховували правду про своє особисте життя. Хоча Людмила говорила про те, що в неї є чоловік, і навіть колись давно публікувалася разом з ним для журналу, свою сім’ю вона так сильно захищала від публічності, що складалося враження, ніби чоловіка вже давно і немає поруч з нею.

Людмила Барбір вперше показала, як виглядає її чоловік

Людмила Барбір вперше показала, як виглядає її чоловік

І правда, зіркам, які дотримуються такої лінії поведінки, як нікому просто приховати правду про розставання з коханою людиною. Але як з’ясувалося, з чоловіком у Барбір все добре.

Так, нещодавно телеведуча оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram вперше за багато років фотографію свого благовірного. Чоловік на даний момент служить. Захищаючи Україну, йому тим не менш вдається виглядати так, наче він герой голлівудського блокбастеру.

Також на кадрах можна помітити спільного сина пари. Хлопчик помітно підріс, але на фото виглядає трохи розгубленим.

Нагадуємо, що днями телеведуча потрапила у гучний скандал. Зірка нецензурно висловилася у прямому ефірі, вважаючи, що камери виключені. Коли журналістка зрозуміла, що допустила серйозну помилку не змогла стримати емоції, але на допомогу прийшов Руслан Сенічкін, який одразу ж підкреслив, що ведучі також люди, і часом стаються казуси.

До речі, Людмила Барбір дозволила собі подібне через невдоволеність костюмом, який для неї обрали в студії. У коментарях глядачі зійшлися з думкою журналістки і погодилися, що насправді він їй зовсім не пасував. Цілком можливо, що фотографією з чоловіком Людмила намагається змістити фокус зі свого провалу на більш приємні та ніжні інформаційні приводи.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.