Саме такою її колись покохав Олександр Пономарьов: Олена Мозгова показала, як виглядала 34 роки тому (ФОТО)

Знаменита українська продюсерка Олена Мозгова показала, якою вона була в юності. Свого часу саме в цю жінку закохався золотий голос України Олександр Пономарьов.

Олена Миколаївна Мозгова народилася у зовсім непростій родині. Вона – спадкоємиця української інтелігенції.

Її батько, знаменитий композитор, Микола Мозговий вклав у неї усе що знав та відчував. Між зірковими донькою і татом була неймовірна емоційна близькість, яка досі помітна користувачам. І хоча Мозговий в усьому підтримував спадкоємицю, її коханого він не схвалив. Олена ніколи не приховувала того факту, що Олександр Пономарьов був не до вподоби майбутньому тестю.

І офіційно пара так і не одружилася. А коли Мозгова захотіла піти з сім’ї, закохавшись в іншого чоловіка, батько її повністю підтримував та допомагав їй у судових розбірках.

Олена Мозгова показала, як виглядала 34 роки тому

Примітно, що на той час у Олени вже була дитина від попередніх стосунків, а також дочка від Олександра. Про свого першого чоловіка, який став батьком Зої, вона ніколи не розповідала ані слова ні пресі, ні на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook.

Архівних фотографій з тих часів також доволі мало. Однак, нещодавно Олена Миколаївна зробила для своїх шанувальників невеличкий сюрприз, опублікувавши кадр, на якому постала у зовсім юному віці. Знімок був зроблений 34 роки тому. На ньому Мозгова має кругленьке обличчя, тоненькі брови та доволі ніжний погляд.

Олена Мозгова показала, як виглядала 34 роки тому

Для фотографії дівчина обрала ніжний сарафан зеленого кольору, підвіски, а також годинник. Волосся майбутньої продюсерки зібрано позаду.

Нагадуємо, що зараз продюсерка заміжня, і перебуває в шлюбі з виконавцем Девідом Аксельродом. 8 років тому вона народила від співака дочку Соломію. І хоча фактично вона є багатодітною матір’ю, юридично це не так, адже її старші діти вже дорослі.

Зоя та Євгенія Пономарьови прекрасно ладнають з батьком, і проводять з ним часто вільний час. Олена Миколаївна вже в свою чергу не так давно сильно посварилася з колишнім чоловіком та повністю розірвала з ним взаємини. Приводом для скандалу стало інтерв’ю артиста, в якому він звинуватив жінку у зрадах.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.