Михайло Пшеничний, освічуючись Любаві Грешновій, ледь не загубив обручку: закоханих накрило морською хвилею

Вони знали одне одного ще зі студентських років, але справжнє почуття до Любави Грешнової та Михайла Пшеничного прийшло значно пізніше. Це сталося на знімальному майданчику.

Любава Грешнова проявляла творчі нахили з дитинства. Навіть вела на телебаченні у рідному Харкові програму “Дитячий кінозал”. У 13 років уперше знялася в кіно. От тоді й усвідомила, що хоче бути акторкою, а не журналісткою. Тому й поступила на навчання до університету Карпенка-Карого.

Михайло Пшеничний із задоволенням виступав на сцені з раннього дитинства. Це стало можливим через його тата, відомого артиста Володимира Пшеничного. На якийсь момент хлопчик захопився спортом і мав намір присвятити життя змаганням. Та згодом творча жилка перетягнула на свій бік.

Історія кохання Любави Грешнової та Михайла Пшеничного

Любава з Михайлом частенько перетиналися у виші та й по закінченні навчання зустрічалися на знімальних майданчиках. Але зблизилися 2012 року, коли разом працювали над стрічкою “Наречена мого друга”.

Саме тоді почали спілкуватися й після роботи, а згодом втямили, що закохалися. Коли поїхали відпочивати у Домінікану, Пшеничний вирішив зробити коханій пропозицію руки й серця.

Історія кохання Любави Грешнової та Михайла Пшеничного

Задля цього треба було провести підготовку, тому частенько зникав, нічого не пояснюючи й страшенно дратуючи цим дівчину. Та коли молодик вбрався у білий костюм і привів Любаву на узбережжя, вона все втямила.

Під час освідчення стався казус. Закоханих у якийсь момент накрило морською хвилею. Дівчина зойкнула, злякавшись, що обручку з рук Михайла змило водою. На щастя, все минулося. Вони розписалися тайкома від преси, не сповіщаючи шанувальникам жодних подробиць свого весілля.

Історія кохання Любави Грешнової та Михайла Пшеничного

Коли у 2017 році Грешнова завагітніла, то теж тримала інтригу до останнього. Викладала в мережу знімки до пояса, щоб не було видно великого животика. Стать первістка пара дуже довгий час тримала в таємниці. Врешті стало відомо, що це хлопчик, якого назвали на честь батька Михайликом.

Під час вагітності знаменитість набрала цілих 45 кг. Тож їй дуже добре зрозумілі проблеми учасників шоу “Зважені та щасливі”, ведучою якого вона була на каналі СТБ.

Повномасштабне вторгнення застало родину в москві, де актори активно знімалися. За 4 дні вони вилетіли з рф до Єгипту, бо лише туди змогли придбати авіаквитки. Ще кілька днів чекали на літак до Варшави. Нині подружжя мешкає на дві країни – Україну та Польщу – та багато їздить Європою з виставами.

Нові статті

Схожі статті

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.

Сукня під вечір п’ятниці: Настя Каменських “розхристала” душу навстіж, щоб танцювати до ранку (Відео)

Відома співачка Анастасія Каменських показала, в якій сукні запланувала танцювати до ранку. Потап вже оцінив наряд коханої. І готовий відпустити в ньому благовірну на зустріч з подружками.