Зірки 1+1 закохані до нестями: Людмила Барбір та Соломія Вітвіцька вперше показали своїх чоловіків-красенів

Телеведучі 1+1 Людмила Барбір та Соломія Вітвіцька вперше опублікували у своєму Instagram фото зі своїми коханими: як виглядають чоловіки та чим займаються.

24 лютого 2024 року українські знаменитості згадують, як два роки тому розпочалася повномасштабна війна. Людмила Барбір, відома телеведуча, розповіла страшні спогади цього періоду у своєму дописі в Instagram. Також Людмила вперше представила свого чоловіка, який зараз перебуває на передовій, захищаючи країну.

Телеведучі каналу 1+1 вперше показали своїх чоловіків. Фото з Instagram @liudmila.barbir
Телеведучі каналу 1+1 вперше показали своїх чоловіків. Фото з Instagram @liudmila.barbir

У пам’яті Людмили назавжди залишився той день – 24 лютого 2022 року. Вона раптово прокинулася від гучних вибухів, серце її билося так швидко, ніби намагалося вирватися із грудей. Перелякана, вона стрімко вибігла в коридор, де сусіди в паніці спускалися в укриття.

Пройшло два роки, але Людмила все ще переживає втрату і біль. Вона розуміє, що забула, як це бути в безпеці та спокої, коли її родина була поруч. Однак вона не втрачає надії на щасливе повернення до нормального життя, де вона знову зможе насолоджуватися моментами зі своїми близькими. Людмила висловлює свою вдячність за кожен день, який приносить їх ближче до перемоги, і визнає важливість захисників своєї країни у цій боротьбі.

Телеведучі каналу 1+1 вперше показали своїх чоловіків. Фото з Instagram @liudmila.barbir
Телеведучі каналу 1+1 вперше показали своїх чоловіків. Фото з Instagram @liudmila.barbir

Також ведуча Соломія Вітвіцька вирішила поділитись вперше світлинами свого нового коханого.

На сторінці Соломії в Instagram з’явилася зворушлива фотографія, на якій можна побачити її в обіймах нового партнера. Обраним дівчини став Олексій Ситайло, військовослужбовець Збройних сил України, який стоїть на захисті нашої країни.

Телеведучі каналу 1+1 вперше показали своїх чоловіків. Фото з Instagram @solomiyavitvitska
Телеведучі каналу 1+1 вперше показали своїх чоловіків. Фото з Instagram @solomiyavitvitska

З радістю Соломія повідомила, що її коханий святкує свій день народження 25 лютого. Щоб відзначити цю подію, вона опублікувала спільне фото з Олексієм і вирішила поділитися інформацією про їхні стосунки. Прихильники Соломії теж висловили свої вітання та виразили радість за неї, що вона знову знайшла кохання.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.