“Я готовий позбутися своїх розкішних вусів за однієї умови”: Павло Зібров розповів, що це має бути

Відомий співак Павло Зібров наважився поголити свої вуса, відмовившись від впізнаваного образу, аби підтримати та допомогти нашим воїнам - подробиці.

Український відомий виконавець Павло Зібров виявив рішучість віддати свою візуальну родзинку – розкішні вуса – на благодійний аукціон. Його слова щодо власного образу вразили усіх та зацікавили шанувальників української музики.

Павло Зібров, відомий своїм вишуканим стилем і неповторним звучанням, розкрив плани щодо зміни свого зовнішнього вигляду у випадку, якщо будуть зібрані великі кошти, які підуть на використання для підтримки нашої української армії.

Павло Зібров наважився поголити вуса, але є одна умова
Павло Зібров наважився поголити вуса, але є одна умова

Ця несподівана промова відображає глибоке патріотичне прагнення співака, який відчуває себе зобов’язаним зробити внесок у безпеку своєї країни.

Павло Зібров виразив свою впевненість у тому, що найкращий спосіб використання коштів, полягає саме у покупці бойової техніки для українських військових. Конкретно, артист вказав на танк, який, на його думку, стане найефективнішим засобом протидії окупантам та забезпечить додаткові можливості для захисту територіальної цілісності України.

Вчинок Павла Зіброва не лише підкреслює його відданість Україні, але й надихає інших громадян долучитися до благодійних ініціатив на підтримку армії та збройних сил. Артист демонструє, що абсолютно кожен може зробити власний внесок для незалежності нашої країни, віддавши на благодійність навіть такий невеликий, але символічний елемент свого образу, як вуса.

Павло Зібров наважився поголити вуса, але є одна умова
Павло Зібров наважився поголити вуса, але є одна умова

Павло Зібров також висловив бажання мати особливий знак на отриманому танку. Його задум полягає саме у створенні унікального напису, який би відзначав його особистість під час виконання бойових завдань на техніці. Співак зацікавлений в тому, щоб його прізвище було чітко видно на танку.

Нові статті

Схожі статті

“Ми спали в одному ліжку”: Володимир Ярославський розсекретив, чи дійсно крутив роман з Ольгою Мартиновською

Лише колега та дружба, чи все ж таки між ними дещо більше? Суддя "МастерШеф "Володимир Ярославський зізнався, чи мав романтичні почуття до Олі Мартиновської?

Вийшла заміж по “зальоту”: Катерина Осадча пригадала, як одружувалась з Юрієм Горбуновим, будучи вагітною

Катерина Осадча вже понад 7 років у щасливому шлюбі з Юрієм Горбуновим та вважаються міцною парою шоубізу: телеведуча розповіла, як виходила заміж з животиком.

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева не поступається вродою 80-річній іконі краси Катрін Денев

Українська акторка Ада Роговцева в свої 86 років залишається такою ж вродливою, як і багато років тому. В жіночності і красі ця жінка цілком може перемогти французьку співачку Катрін Денев.

Вся правда вийшла назовні: 41-річний Влад Яма розсекретив, чи дійсно крутив роман з Могилевською

Владу Ямі та Наталії Могилевській неодноразово приписували роман, особливо під час у часті в шоу "Танці з зірками" - чи підтвердились ці чутки та що насправді було між артистами?