Колишній Дорофєєвої Позитив зізнався, чи спілкується з ексдружиною: “Все, що ти робиш для жінки, яку кохаєш”

Олексій Завгородній довго не міг вибачити батьку, що пішов із родини, коли сину було 16 років. Тепер і сам наслідував приклад родича, розлучившись після 15 років спільного життя з Анною.

Про стосунки з колишньою дружиною Анною Андрійчук Олексій POSITIFF Завгородній відверто розповів у підкасті “Юр нот елоун” Аліні Гисевій та Мішель Андраде. Ще з юного віку підлітку довелося взяти опіку над жіночою частиною сім’ї – мамою, сестрою та тіткою. Це й наклало відбиток на майбутні стосунки з особами прекрасної статі.

Позитив завжди піклувався про дівчат, в яких закохувався. Навіть коли вони використовували його у власних цілях, усе одно ніколи не ображав. Він і досі поважає і навіть трішки любить Анну, з якою прожив 15 років.

Позитив вітає колишню дружину з днем народження

Олексій обов’язково вітає колишню у день народження. Не забуває про чергове ліття й екстещі та екстестя. Ніколи не сказав лайливого слова в їхній бік, вважаючи, що то не чоловік, а якесь лайно, якщо принижує ту, яку колись кохав.

Якщо Завгородній кохає, то нічого не шкодує. Виконавець навіть подарував коханій квартиру. Жадібним себе Олексій не вважає, а через власну щедрість готовий зробити все по максимуму.

Позитив вітає колишню дружину з днем народження

Від подарунків у вигляді троянд знаменитий чоловік давно відмовився, вважаючи, що це дуже банально. Та й чоловіком-сюрпризом Позитив себе назвати не може. З Анною вони були знайомі 15 років. Знали один одного з підліткового віку. 2013-го одружилися, а у 2021 році втямили, що стосунки віджили своє.

Дітей у першому шлюбі в артиста не було. Тепер із новою обраницею він уже доріс до думки про батьківство. От тільки своєї концертної долі нащадкам не бажає. Олексій зауважує, що це дуже складний життєвий шлях.

Нові статті

Схожі статті

“Ми спали в одному ліжку”: Володимир Ярославський розсекретив, чи дійсно крутив роман з Ольгою Мартиновською

Лише колега та дружба, чи все ж таки між ними дещо більше? Суддя "МастерШеф "Володимир Ярославський зізнався, чи мав романтичні почуття до Олі Мартиновської?

Вийшла заміж по “зальоту”: Катерина Осадча пригадала, як одружувалась з Юрієм Горбуновим, будучи вагітною

Катерина Осадча вже понад 7 років у щасливому шлюбі з Юрієм Горбуновим та вважаються міцною парою шоубізу: телеведуча розповіла, як виходила заміж з животиком.

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева не поступається вродою 80-річній іконі краси Катрін Денев

Українська акторка Ада Роговцева в свої 86 років залишається такою ж вродливою, як і багато років тому. В жіночності і красі ця жінка цілком може перемогти французьку співачку Катрін Денев.

Вся правда вийшла назовні: 41-річний Влад Яма розсекретив, чи дійсно крутив роман з Могилевською

Владу Ямі та Наталії Могилевській неодноразово приписували роман, особливо під час у часті в шоу "Танці з зірками" - чи підтвердились ці чутки та що насправді було між артистами?