Історія кохання Маші Єфросиніної і Тимура Хромаєва: розкішне весілля і головний секрет родинного щастя

Маша Єфросиніна — відома в Україні ведуча і громадська діячка. А ще ця тендітна жінка — щаслива дружина і матуся. "Один Факт підготував для вас історію її кохання із бізнесменом Тимуром Хромаєвим.

Громадська діячка і шоувумен Марія Єфросиніна познайомилась зі своїм нинішнім чоловіком Тимуром Хромаємим понад 20 років тому. Це трапилось на початку нульових років, коли 22-річна Маша вже була достатньо відомою в українському шоу-бізнесі. Тоді вона працювала ведучою і відправилась до Криму, у Ялту — щоб відпочити із подругами.

Весілля Марії Єфросиніної і Тимура Хромаєва
Весілля Марії Єфросиніної і Тимура Хромаєва

В той час Єфросиніна переживала розставання із своїм колишнім хлопцем і їй вкрай потрібно було змінити навколишню атмосферу. Маша пригадувала, що зустріч із Хромаєвим була досить кумедною. Вони в один і той же час опинились біля одного кіоску. Тимур замовив звичайну мінеральну воду, а юна Марія — яблучний сік.

Треба зазначити, що на той час молода ведуча була вже відомою і популярною, бо вела шоу “Підйом” разом із Юрієм Горбуновим. Майбутній чоловік Тимур Хромаєв запитав тоді її:

Я вас десь бачив?

Це питання показалося Маші смішним, адже вся країна вже знала її в обличчя. За словами дівчини — тоді вона настільки розчарувалася в чоловіках і тому починати нові відносини — зовсім не входило до її планів.

Однак романтичні стосунки між ними все ж зав’язалися. Пройшло трохи часу і… Тимур десь зник. Єфросиніна тоді зізналась, що раніше такі випадки в неї в житті вже траплялись. Після них дівчина завжди міркувала, що це відбувається через неї. Однак потім Марія вирішила взяти ініціативу в свої руки.

Наближалось 25 травня — день народження ведучої. На цей день в Марії Єфросиніної була запланована участь у престижній премії. Одна вона іти не хотіла і… запросила Тимура. Чоловік, на диво, відразу погодився її супроводжувати. Вже під час вручення премії Хромаєв дізнався, що в його супутниці сьогодні день народження.

Трохи пізніше Тимур зізнався… що закохався в Марію майже відразу. А зник так надовго, тому що взяв час подумати. Справа в тому, що він уявляв свою кохану дівчину і дружину — тихенькою домогосподаркою, а не запальною ведучою на телебаченні.

Щасливе подружжя: Маша Єфросиніна і Тимур Хромаєв
Щасливе подружжя: Маша Єфросиніна і Тимур Хромаєв

Також бізнесмен розповідав коханій Марії – думав, що впорається із почуттями. Але зробити це не вдалося. Взагалі Тимур зрозумів, що вона – та сама жінка, коли побачив, як багато прихильників вітають Машу із набуттям номінації в премії. Однак йому весь час здавалось, що в них ніяких відносин не вийде. Занадто різне в них життя, сфера діяльності і, навіть — характери.

А потім — була пропозиція руки та серця. Через місяць після цієї події Марія Єфросиніна дізналась, що вагітна. Під час підготовки до весільної церемонії ведуча мучилась від токсикозу, до якого додались численні переживання.

Після реєстрації шлюбу в серпні 2023 року Марія та Тимур відправились у медовий місяць на острів Крит.

Свій шлюб із бізнесменом Маша називала історією великої дружби. Ведуча зізнавалась, що в неї було найромантичніше і найказковіше весілля. Гості і молодята танцювали лезгінку і співали українські пісні. Марія пригадала, що була одягнена у сукню, яку потрібно було розстібати цілих 40 хвилин — щоб тільки сходити по нужді.

Наприкінці зими 2004 року в родині Єфросиніної та Хромаєва народилась донька Нана.

В 2013 році їх шлюб став тріщати по швах. Подружжя навіть взяло паузу і роз’їхалось по різних домівках. І все — через те, що їй самій стало нудно. Марії, як і кожній жінці, хотілося емоцій і свята. Але Тимур був людиною зовсім не романтичною і закритою. Тому в парі виникла криза.

В 2013 році Маша Єфросиніна і Тимур Хромаєв вирішили пожити окремо
В 2013 році Маша Єфросиніна і Тимур Хромаєв вирішили пожити окремо

Певний час вони обидва вважали, що їхні стосунки вичерпано. Кожен почав займатись власним життям. Окремо Єфросиніна та Хромаєв прожили майже рік. А потім – зійшлися знов. Вже після возз’єднання Марія знов завагітніла і в 2014 році народила сина Олександра.

Після початку повномасштабного вторгнення Маша Єфросиніна стала жити на 2 країни. Її чоловік, Тимур Хромаєв став членом добровольчого загону, який закріплений за ЗСУ. Увесь його бізнес залишився наразі на окупованих територіях. Деякі міста вщент зруйновані і тому подружжя не знає, що зараз з їх майном.

Зараз Тимур і Маша бачаться дуже рідко. Цього року в їх пари ювілей — 20 років подружнього життя. Вони мріють відзначити його у вільній та мирній Україні.

Марія Єфросиніна приїжджає до України раз на місяць. Її молодша дитина – син Сашко, зараз живе у Польщі разом із нею та бабусею Людмилою.

Нові статті

Схожі статті

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?

“Зі смартфоном в руках і телефонною книжкою в зошиті”: 55-річна Інна Білоконь вперше показала маму

Інна Білоконь – українська акторка, яка стала відомою завдяки ролі мами Вєрки Сердючки. В самої Інни Вікторівни в реальному житті також є мама. Днями артистка показала, як виглядає ця жінка.