Подвійне щастя: Камалія, Олена Кравець, Катя Бужинська та інші знаменитості народили відразу двійко малюків

Декого з зірок доля відзначила у подвійному об'ємі – подарувала відразу двох дітлахів. І хоч ростити двійняток не дуже просто, але ж і щастя виходить у підсумку подвійним.

Камалія

Подружжя співачки та Мохаммада Захура довгих 10 років готувалися стати батьками. Врешті доля подарувала їм відразу двох дівчаток, яких щасливі батьки назвали Арабеллою та Мірабеллою.

У родинах знаменитостей зростають близнята

Татусь виявився доволі лояльним. Ні в чому не відмовляв своїм принцесам, виконуючи всі дівчачі забаганки. Камалія виявилася більш суворою. Стежила за чітким виконанням розпорядку дня, не дозволяла довго зазирати в гаджети, перепиняла істерики.

Олена Кравець

Старшій доньці колишньої учасниці “Кварталу 95” Марії було 13 років, коли мама наважилася на другі пологи. Вони вийшли подвійними. На світ з’явилися Катруся та Іванко.

У родинах знаменитостей зростають близнята

Породіллі було 39 років, коли вона знову стала мамою. Звісно, було дуже непросто розриватися між малюками та виступами на сцені. Після повномасштабного вторгнення усім гуртом виїхали до Польщі. Залишившись тимчасово без роботи, Олена вдосталь наспілкувалася з близнятами.

Катерина Бужинська

Співачка мала за плечима два невдалі шлюби й доньку Олену, коли вийшла заміж утретє за болгарського бізнесмена. У пари народилися двійнята, яких назвали на честь батьків Дмитриком та Катрусею.

У родинах знаменитостей зростають близнята

Нині родина з 8-річними дітьми мешкає у Болгарії. Співачка поєднує роботу з вихованням малечі. Щороку на день народження близнят викладає в Інстаграмі фотозвіти зі святкування. Зазвичай усе відбувається дуже весело. При цьому донька більше схожа на тата, а синочок – вилита мама.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?