Гарік Бірча немає нічого спільного з героєм Віталькою: куди подівся актор і чи побачимо в “Лізі сміху”

2012 року українці щодня чекали нового епізоду комедійного серіалу "Віталька", в якому головну роль трішки пришелепкуватого чоловіка виконував Гарік Бірча. Де нині перебуває актор?

Шанувальники Гаріка Бірчі можуть зітхнути з полегшенням. Невдовзі побачать його у новому спецсезоні “Ліги Сміху. Волонтерський десант 3”, де комік буде ведучим разом із Євгеном Кошовим.

Де нині перебуває комік Гарік Бірча

Спеціально задля знімань актора відпустили з армії на 5 діб. Телеглядачі побачать проєкт 8 березня на каналі ТЕТ. До цього Гарік знімався у квітні в першому спецсезоні “Ліги Сміху”, перебуваючи у суддівському кріслі.

Де нині перебуває комік Гарік Бірча

Так, нині Бірча служить у лавах ЗСУ. Він перебуває у складі окремого спеціального батальйону Berlingo. У перші дні великої війни актор, пригадавши колишню строкову службу, приєднався до ТРО, захищаючи Київ. Потім став захисником. За рік служби зі старшого сержанта дослужився до головного сержанта.

Де нині перебуває комік Гарік Бірча

Тепер у мережі комік уже не грає недолугого Вітальку, а читає серйозні вірші, які сам же й пише. Звісно, на фронті не обходиться без гумору, оскільки це потрібно для стабілізації емоційного стану.

Де нині перебуває комік Гарік Бірча

48-річний Ігор завжди підкреслював, що неодружений. Мовляв, не може допустити, щоб обраницю цікавив його гаманець, а не душа чоловіка. Попри постійну комічність на публіці, Бірча виявився доволі серйозною людиною.

Він не хоче створити сім’ю, а потім втямити, що з дружиною не підходять одне одному. Тож усі вважали коміка затятим холостяком. Нині актор нічого не розповідає про свою обраницю. Натомість зазначив, що змушений спілкуватися з сином телефоном, хоча мріє бачити, як він зростає, кожного дня.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?