Як змінилась українська Роксолана та її султан Сулейман за 28 років: Сумську і Хостікоєва просто не впізнати

Український серіал "Роксолана" йшов у 1996 році. За більш ніж 2 десятки років головні актори стрічки дещо змінились. Дивіться у фотодобірці від "Один Факт", як зараз виглядають Роксолана і Сулейман.

Серіал “Роксолана” був презентований українським глядачам майже 28 років тому. Він йшов по телебаченню в 1996 році. Головні та й другорядні ролі в ньому зіграла ціла плеяда українських акторів. Серед них — і представниці династії Сумських: Ольга та Наталія.

Ольга В’ячеславівна Сумська виконала в серіалі головну роль — полонянки турецького султана Сулеймана, Роксолани. Кого грав її чоловік Віталій Борісюк, рідна сестра Наталія Сумська із своїм чоловіком Анатолієм Хостікоєвим. Дізнайтесь про це далі.

Анатолій Хостікоєв

Анатолій Хостікоєв в ролі султана Сулеймана і зараз
Анатолій Хостікоєв в ролі султана Сулеймана і зараз

Головна чоловіча роль в серіалі “Роксолана” дісталася Анатолію Хостікоєву. Чоловік Наталії Сумської зіграв султана Сулеймана Пишного.

На той час Хостікоєв був набагато молодшим і зачарував багатьох українок своєю східною зовнішністю. Чорні брови, кудряве волосся і борода зробили свою справу. Хостікоєв своєю зовнішністю дійсно дуже нагадував турецького падишаха, який усім серцем покохав українську красуню Роксолану.

Зараз 71-річний Анатолій Хостікоєв вже полишив кар’єру актора. Він багато років знаходиться в офіційному шлюбі з Наталією Сумською.

Ольга Сумська

Ольга В’ячеславівна Сумська зіграла в серіалі “Роксолана” головну жіночу роль — полонянки і коханої жінки турецького султана, яку на початку її тернистого життєвого шляху звали Анастасією.

Ольга Сумська в ролі Роксолани і зараз
Ольга Сумська в ролі Роксолани і зараз

Роль Роксолани стала для Ольги Сумської успішним стартом в кар’єрі. Саме після цієї роботи молоду акторку із гарною зовнішністю стали помічати режисери. Їй пропонували ролі в багатьох інших популярних проектах.
Цікаво, що в цьому серіалі партнером Ольги став… чоловік її рідної сестри Наталії Сумської — Анатолій Хостікоєв.

Як зізнавалась потім акторка — їй доводилось відчувати ревнощі з боку сестри прямо на знімальному майданчику. Звісно, пані Ольга пам’ятала про те, що Хостікоєв — її родич. Але все одно була закохана в нього. Саме цей емоційний спалах дозволяв їй відігравати відверті сцени із Сулейманом на 100%.

Наталія Сумська

Наталія В’ячеславівна Сумська в серіалі про турецьку наложницю Роксолану зіграла доволі колоритну роль — циганки. Вона попри епізодичну участь — добре запам’яталась глядачам.

Українська акторка Наталія Сумська в ролі циганки у Роксолані
Українська акторка Наталія Сумська в ролі циганки у Роксолані

Зараз 67-річна Наталія Сумська продовжує грати в українському театрі, займається дубляжем кінопроектів і продовжує дивувати шанувальників своїми творчими талантами.

Віталій Борісюк

Віталію Борисюку, який в реальному житті є чоловіком Ольги Сумської, дісталась в “Роксолані” роль Саті-паши. Актор відразу підкорив глядачів своєю красою і талантами.

Чоловік Ольги Сумської Віталій Борисюк
Чоловік Ольги Сумської Віталій Борисюк

Зараз Віталію Борисюку вже виповнилося 60 років. В кіно він вже не знімається, але залишається в інформаційному просторі.

Тетяна Назарова

Українська акторка Тетяна Назарова зіграла в українському серіалі “Роксолана” Валіде – матір султана Сулеймана.

Тетяна Назарова в Роксолані зіграла Валіде
Тетяна Назарова в Роксолані зіграла Валіде

Зараз акторці виповнилося вже 63 роки. Вона продовжує творчу діяльність і є акторкою київського національного академічного театру імені Лесі Українки.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?