“Руку не подам”: Оля Полякова відкрила реальну картину її стосунків з втікачем Олегом Винником

Оля Полякова розповіла, як через поведінку Олега Винника залишилась без 150 тисяч євро. Та змушена була самостійно переробляти спільну пісню. Деталі історії "Один Факт" пропонує вам почитати нижче.

Оля Полякова здивувала відвертим зізнанням. Співачка розповіла, якому чоловікові вона більше ніколи не подасть руки. Виявляється, що після початку повномасштабного вторгнення в неї зіпсувались відносини із кумиром усіх українських вовчиць — Олегом Винником. Але зовсім не через те, що він чкурнув за кордон, покинувши Україну у складні часи і оселившись із родиною в Німеччині.

Головна причина образи співачки – великі гроші, яких Винник її позбавив. В мирні часи Винник із Поляковою вирішили записати спільну пісню. Цей дует мав би бути перспективним та успішним. Але не все так склалося, як бажалося. Спільний трек називався “Довгоноге щастя”. Співаки довго над ним працювали і планували в найближчому часі презентувати кліп на свою пісню. Одна компанія під свою рекламу виділила на зйомки багато грошей. Виконавці зняли дорогий відеоролик.

Оля Полякова розповіла, чому більше ніколи не подасть руки Олегу Виннику
Оля Полякова розповіла, чому більше ніколи не подасть руки Олегу Виннику

Оля Полякова розповіла, що все йшло гладенько, але після початку повномасштабного вторгнення Олег Винник… просто зник, нічого не пояснивши. Врешті решт співачка залишилась через таку поведінку колеги великої суми грошей. Мова йде про 150 тисяч євро.

Співачка не засуджує Винника за те, що він поїхав з України:

Це, знаєте, справа кожного — каже Оля Полякова

Однак в неї існують певні претензії до нього щодо незавершеної спільної роботи над кліпом. За словами виконавиці — Винник її просто підставив. Їй довелось не тільки самостійно виплачувати гроші компанії-інвестору, а ще й — переробляти пісню “Довгоноге щастя”, яка була створена для дуету — в сольну композицію із зовсім іншою назвою: “Чарівні очі”.

Олег Винник залишив Олю Полякову без купи грошей
Олег Винник залишив Олю Полякову без купи грошей

Артист Олег Винник зник із поля зору шанувальників у квітні 2022 року. Раніше Ольга Полякова розповідала, що її колега по творчому цеху перебуває на лікуванні у Німеччині і має певні проблеми зі здоров’ям. Пізніше Олег Винник дав повноцінне інтерв’ю, в якому розповів про те, що виїхав із України 26 лютого 2022 року. А ось яким саме чином йому це вдалось зробити – співак пояснювати не став.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?