“Операція позаду”: як все пройшло та як наразі себе почуває фітнес-тренер Вʼячеслав Узелков. Подробиці

Відомий спортсмен Вʼячеслав Узелков вирішив поділитись зі своїми підписниками, що йому зробили складну операцію: де він наразі перебуває та що зі станом здоровʼя.

Колишній український боксер та зараз фітнес-тренер, В’ячеслав Узелков, поділився важливою новиною зі свого життя у соціальних мережах. За його словами, він зробив операцію та розповів про це шанувальникам на своїй сторінці в Instagram. Ця хірургічна процедура відбулася в одній з київських лікарень.

Узелков підкреслив, що операція пройшла успішно, і його стан здоров’я наразі задовільний. Він висловив подяку медичному персоналу за їх професіоналізм та догляд. Також, згадавши про своє швидке одужання, спортсмен натякнув, що вже незабаром його випишуть з лікарні.

Вʼячеслав Узелков розповів про складну операцію, яку йому зробили. Фото з Instagram @uzelkov_official
Вʼячеслав Узелков розповів про складну операцію, яку йому зробили. Фото з Instagram @uzelkov_official

Величезний шквал підтримки й побажань швидкого одужання отримав відомий спортсмен В’ячеслав Узелков від підписників, після того, як стало відомо, що він був підданий хірургічному втручанню. Ця новина викликала справжню хвилю підтримки серед фанатів та прихильників Узелкова, які висловлюють щиру надію на його швидке одужання.

Незважаючи на те, що поки що відсутні деталі щодо причини самого хірургічного втручання, В’ячеслав Узелков не приховує того, що сталося щось серйозне. Це свідчить про його відкритість та бажання поділитися своєю ситуацією зі своїми прихильниками.

Вʼячеслав Узелков розповів про складну операцію, яку йому зробили
Вʼячеслав Узелков розповів про складну операцію, яку йому зробили

Боксер лише підкреслив, що серйозні проблеми зі здоров’ям пов’язані з його професійною спортивною діяльністю. В’ячеслав Узелков завжди був відомим своїм мужнім та наполегливим підходом до життя, і його позитивний настрій та бажання досягати нових вершин вражає та надихає його прихильників. Його оптимізм та сила духу стали невід’ємною частиною його образу життя, які він і надалі примножує та дарує іншим.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?