Дуже файний малюк: Андрій Данилко замилував Мережу своїм дитячим фото у далекому дитинстві

Український артист Андрій Данилко, більш відомий як Вєрка Сердючка, показав себе у дитячому віці. Подивіться прямо зараз на цього усміхненого маленького хлопчика на чорно-білому фото.

Співак Андрій Данилко дуже рідко ділиться із шанувальниками своєї творчості подробицями життя поза сценою. На екранах та концертах він перетворюється на славнозвісну жіночку Вєрку Сердючку, яка живе з мамою і добре співає різні пісні. А ось який Андрій Данилко у реальному житті?

Днями виконавець трохи відгорнув завісу і показав українцям архівну світлину із свого далекого дитинства. Архівний чорно-білий знімок артист оприлюднив на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

На світлині Андрій Михайлович постає у незвичному для багатьох вигляді. Він – ще зовсім маленький хлопчик, який вдягнений у біленьку сорочку і дивиться прямо в камеру.
На той момент Андрій Данилко носив зачіску із чубчиком. На цій світлині він щасливо посміхається. Артист запропонував шанувальникам поділитись у коментарях своїми спогадами щодо року, в який було зроблено цю світлину.

Коментарі до допису Андрія Данилка в соцмережі Instagram
Коментарі до допису Андрія Данилка в соцмережі Instagram

Але замість відповіді на своє запитання Андрій Данилко отримав купу захоплених компліментів від своїх підписників. Чимало користувачів соцмережі зазначили, що артист в дитинстві був неабияким красенем. Дехто з читачів відзначив, що артист мав у дитинстві чаруючу усмішку. Інші ж називали маленького Андрійка солоденькою булочкою із корицею і маленьким янголом. Один із шанувальників творчості Данилка зазначив, що рік, коли була зроблена ця світлина — зовсім не важливий. Головне, що навіть крізь роки в нього залишився той самий погляд з дитинства.

Три амплуа Андрія Данилка: сумний романтик, весела Сердючка і усміхнений хлопчик
Три амплуа Андрія Данилка: сумний романтик, весела Сердючка і усміхнений хлопчик

Деякі підписники подякували Андрію Данилку за те, що він поділився приємними спогадами, подарував приємні емоції і подарував усмішку від споглядання на маленького хлопчика з гарним чубчиком.

Нові статті

Схожі статті

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?