Зірка серіалу “Віталька” Гарік Бірча вперше розкрив таємниці особистого життя: одружився та став батьком

Відомий актор-військовий Збройних Сил України Гарік Бірча, який прославився своїми ролями на екрані вперше зізнався, що став батьком та одружився.

Український актор Гарік Бірча, який отримав популярність завдяки своїй ролі в гумористичному серіалі “Віталька”, зараз виконує обов’язки в армії Збройних Сил України, вразив глядачів зізнанням про своє батьківство.

Під час зйомок спеціального сезону шоу “Ліга Сміху. Волонтерський десант 3”, в якому Бірча брав участь як ведучий, актор вирішив поділитися деякими таємницями свого особистого життя. Зазвичай він утримується від розповіді про особисті речі, але цього разу зробив виключення.

Гарік Бірча розповів, що одружився та став батьком
Гарік Бірча розповів, що одружився та став батьком

Це зізнання стало справжнім сюрпризом для шанувальників, оскільки раніше мало хто здогадувався про батьківство Гаріка в медіа або соціальних мережах. Але саме зараз, він вирішив відкритися перед глядачами та поділитися цією особистою радістю.

Бірча поділився своїми планами на коротку відпустку з фронту, вказавши на бажання провести більше часу з родиною. Він розповів про свою маленьку донечку, якій нещодавно виповнилось два роки і вона народилася перед початком повномасштабного вторгнення. Це свідчить про його турботу та бажання бути поруч з рідними, незважаючи на професійні обов’язки.

Гарік Бірча розповів, що одружився та став батьком
Гарік Бірча розповів, що одружився та став батьком

Уважні журналісти, які завжди на варті новин, зазначили важливу деталь – обручку на пальці Гаріка Бірчі. Ця обручка, безумовно, стала об’єктом широкого сприйняття публіки, яка відчуває неабиякий інтерес до життя знаменитостей.

Ця обручка, як вважають багато, говорить сама за себе і дає зрозуміти, що Гарік Бірча, здавалося б, вже не може вважатися холостяком. Хоча актор не надав жодних офіційних коментарів щодо цього питання, але факт, що актор має доньку, може свідчити про те, що Гарік Бірча одружений.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.