“Яка ж вона наївна”: Оля Цибульська прокоментувала стосунки Володимира Остапчука з Катериною Полтавською

Відома співачка Оля Цибульська вирішила прокоментувати стосунки Володимира Остапчука з його обраницею Катериною Полтавською: "Не встигаю за тим, як швидко змінюються його дівчата".

У світлі останніх подій у шоу-бізнесі, українська поп-діва Оля Цибульська проявила свою тонку гумористичну нотку, реагуючи на чергові стосунки Володимира Остапчука, шоумена відомого своїми різнобічними розвагами та його стосунками з нинішньою дружиною Катериною Полтавською.

Вона не могла втримати своїх коментарів, зазначивши, що випадки, коли Остапчук змінює дівчат, стають все більшим стандартом та нормою. Не вдаючись в деталі, співачка навіть призналася, що не може пригадати ім’я нової третьої дружини Володимира, проте вона впевнено заявила, що Полтавська є досить привабливою, але наївною дівчинкою.

Оля Цибульська прокоментувала чергові стосунки Володимира Остапчука
Оля Цибульська прокоментувала чергові стосунки Володимира Остапчука

Ця несподівана реакція Цибульської викликала хвилю сміху серед слухачів, але також відкрила двері для обговорення широкого спектру тем і це знову підтверджує той факт, що Оля Цибульська завжди відкрита до гострих дискусій, навіть коли йдеться про звичайні розмови в ефірі радіостанцій.

Також співачка зазначила, що в його гаремі неповоротно змінюється склад і співачка не встигає спостерігати за тим, як швидко це відбувається.

Оля Цибульська прокоментувала чергові стосунки Володимира Остапчука
Оля Цибульська прокоментувала чергові стосунки Володимира Остапчука

Нагадаємо, що у вересні 2022 року з’явилися перші чутки про розлучення Володимира Остапчука, українського телеведучого та шоумена, від його попередньої партнерки. Ця новина вразила шанувальників, які звикли бачити їх як одну з найбільш яскравих пар в українському шоу-бізнесі. Одразу ж з’явилися і чутки про нову обраницю Володимира.

Проте, як це зазвичай буває у випадку публічних особистостей, чутки не залишилися без уваги преси та шанувальників. Згодом, після кількох місяців, Володимир Остапчук офіційно підтвердив ці чутки, оголосивши про своє розлучення.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?