Олексій Залевський робив сукні для Могилевської та Полякової: тепер змушений збирати гроші на операцію

Цьогоріч відомий дизайнер Олексій Залевський має відзначати піввіковий ювілей. Але на серці в знаменитості нерадісно. Чоловік залишився без засобів до існування, до того ж має серйозний діагноз.

Олексій Залевський шив сценічні костюми багатьом знаменитостям. Його бачили на телешоу як ведучого, а ще він виступав режисером-постановником. Та все це залишилося в далекому минулому. Через тяжку хворобу дизайнер не може більше працювати.

За 2 роки корони та 2 роки війни Олексій втратив усі нароблені зв’язки. Людям стало не до моди, всі думають про банальне виживання. Навіть контракт з американським брендом припинив своє існування, хоча Залевський розробив парфум і дизайн упакування.

Олексію Залевському зібрали кошти на операцію

Відомий чоловік змушений скніти на пенсію з інвалідності, яка ледь перевищує 2 тисячі гривень. Дивно, що велика купа знань Залевського у галузі дизайну, корекції кольору, монтажу відео, постпродакшену раптово виявилася нікому не потрібною.

Деякими екстравагантними образами Оля Полякова має завдячувати саме Олексію. Він режисував шоу “Зірка+Зірка 2”. Український тиждень моди теж викреслив відомого дизайнера зі списку після суперечки з очільницею оргкомітету. Залевський просив, щоб його перенесли з останнього дня на відкриття. Натомість його взагалі вигнали.

Олексію Залевському зібрали кошти на операцію

Довелося перейти до пошиття масового одягу та виконання робіт на замовлення. Але під час пандемії це теж стало неможливим робити. Щоб закрити прогалини у вільному часі Олексій взявся робити фільм, хоча розуміє, що він нікому не потрібен і просунути стрічку не вдасться.

Ситуація погіршилася, коли в дизайнера виявили некроз кісток. У нього серйозні проблеми з суглобами. Якщо не зробити операцію на стегнах, Олексій не зможе ходити. Та на це потрібно 14 тисяч євро, яких чоловік не має.

Олексію Залевському зібрали кошти на операцію

Залевський довго не наважувався попросити грошей у людей, оскільки розумів, що довкола купа військових, які теж потребують допомоги. Та коли широкий загал дізнався про проблему, українці тут же почали робити донати. Чимало відомих людей, які в минулому співпрацювали з дизайнером та режисером, долучилися до благої справи. Тож вдалося зібрати навіть більше грошей, аніж потрібно.

Нові статті

Схожі статті

Дизайнерський ремонт, світлі тона та багато простору: Тімур Мірошниченко показав, як виглядає його квартира

Шоумен Тімур Мірошниченко показав свою величезну квартиру біля Дніпра, в якій він живе з дружиною та чотирма дітьми: як виглядає оселя зіркового подружжя?

“Для мене це табу”: 38-річна Злата Огнєвіч розповіла, що була в стосунках з одруженим чоловіком – подробиці

Співачці Златі Огнєвіч не дуже щастить у коханні навіть після шоу "Холостячка". Нещодавно зірка розповіла, що одним із її романів був із одруженим чоловіком - що відомо?

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?