Лілія Ребрик не дотягнула до 8 березня і зробила це раніше разом із маленькою помічницею (ФОТО)

42-річна Лілія Ребрик за доброю весняною традицією вирішила… розібрати ялинку. Щоправда, до 8 березня відома українська ведуча не витримала і зробила це раніше. "Один Факт" покаже світлини заходу.

Українська телеведуча Лілія Ребрик вже в березні готується народити третю донечку. Майбутня матуся вже відправилась у декретну відпустку, але попри цікаве положення і останні тижні вагітності – не втрачає часу дарма. Разом із старшою донечкою вона вирішила… прибрати новорічні іграшки з ялинки, що росте перед будинком.

Лілія Ребрик разом із донькою прибрала з ялинки новорічні прикраси
Лілія Ребрик разом із донькою прибрала з ялинки новорічні прикраси

В родині Лілії Ребрик та Андрія Дикого існує традиція — щороку прикрашати одразу дві новорічних ялинки. Одна із них знаходиться в середині будинку, а інша – росте прямо на дворі.

Разом із донечкою вагітна Ребрик вирішила: навіщо чекати 8 березня, щоб прибрати новорічні іграшки — якщо можна зробити це раніше. Дівчата хутко зібрались і пішли надвір, щоб познімати яскраві ялинкові прикраси і поскладати їх до коробок. Справа пішла швидко.
Лілія Ребрик знімала з вічнозеленої красуні різнокольорові кульки і подавала їх в маленькі ручки своєї донечки, вдягненої в яскраво-рожеву шапку і біленьку курточку.

Лілія Ребрик не дотягнула до 8 березня і прибрала іграшки з ялинки раніше
Лілія Ребрик не дотягнула до 8 березня і прибрала іграшки з ялинки раніше

Дівчинка жваво складала новорічні ялинкові прикраси до коробок і вела милу бесіду із матусею.
Лілія Ребрик питала донечку, чи будуть вони так само прикрашати дві ялинки наступного року. Дівчинка радісно відповідала:

Так, будемо!

Спільна праця допомогла дівчатам швидко завершити розпочату справу. Зовсім скоро ялинонька на подвір’ї залишилась без жодної прикраси. Звісно – тільки до наступних новорічних свят, які родина телеведучої буде відзначати вже вп’ятьох.

Лілія Ребрик народить третю доньку від Андрія Дикого в березні 2024 року. “Один Факт” нагадує, що ця пара разом вже понад 12 років. Ребрик і Дикий виховують двох рідних дівчаток: Поліну і Діану. Старші донечки теж знаходяться в приємному очікуванні народження молодшенької сестрички і навіть обирають, які зі своїх іграшок зможуть їй подарувати.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?