Сергій Притула не приховує, що одружився на донеччанці: сваряться російською, бо “так краще доходить”

Оскільки сім'я Сергія Притули складається з представників Заходу та Сходу країни, вдома можна почути дві мови – українську та російську. Говорять переважно солов'їною, а от сваряться російською.

Удруге Сергій Притула одружився з мешканкою з Донеччини Катериною Сопельник. Вони познайомилися під час роботи на Новому каналі. Дівчина була російськомовною. Але згодом взялася опановувати українську.

Сергій Притула лається з дружиною російською

В одному з інтерв’ю волонтер розповів, що вдома у них звучить переважно українська. Але іноді, коли подружжя свариться, Притула мимоволі переходить на російську. Якось у Катерини поцікавилися, чому Сірий свариться з нею не українською, на що донеччанка відповіла:

“Не знаю, може, він думає, що мені так краще доходить”.

Перший шлюб Сергія розпався. Там підростає син Дмитро. З Катериною вони виховують разом трьох дітей. Одружився чоловік не відразу після розлучення. Якийсь час холостякував.

Ведучому приписували в подруги то Фреймут, то Нікітюк. Він обрав колегу, але іншу. Катря працювала продюсеркою на Новому каналі. Згодом перейшла в проєкт Притули “Вар’яти”, де стала менеджеркою.

Сергій Притула лається з дружиною російською: діти волонтера

Весілля пара зіграла у Львові таємно від сторонніх очей. Звісно, були запрошені друзі й колеги. От тільки журналістам на захід було зась. Звісно, Катря невдовзі стала проявляти свій характер. Тож Сергію, аби не сваритися, частенько доводиться першому йти на примирення. Та час від часу нерви не витримують, і щоб довести свою правоту мимоволі переходить на російську, яка є рідною для благовірної.

У першому шлюбі в Притули народився син Дмитрик, якому вже 14 років. Він був присутній, коли тато торік улітку отримував диплом про другу вищу освіту. Катерина подарувала коханому чоловіку двох донечок – Соломію та Софійку. Різниця між сестричками складає 4 роки.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?