Зірки 1+1 Юрій Горбунов і Катя Осадча колись були коханцями: хто заради кого покинув свою першу родину

Звісно, Юрій Горбунов та Катя Осадча частенько перетиналися, оскільки працювали на одному каналі 1+1. Але кохання між ними спалахнуло трішки згодом, коли почали працювати над спільною програмою.

Коли Катя Осадча вела програму “Світське життя”, то час від часу брала у колеги Юрія Горбунова інтерв’ю, розпитуючи про дружину та доньку. Чоловік благав говорити про щось інше, оскільки Ксенія йому не рідна. Та ведуча була невблаганна.

Уперше Катя з Юрою побачилися на концерті Лучано Паваротті у 2005 році. А стосунки між одруженим телеведучим та його розлученою колегою розпочалися лише у 2015-му. Їх звів спільний проєкт “Голос. Діти”.

Осадча закрутила роман з одруженим Горбуновим

Частенько після знімань Горбунов підвозив Катю додому. Одного разу Осадча запросила на чайок. Юрій відразу забувся про дружину-балерину Людмилу й з головою поринув у вир нових почуттів.

Згодом Катя зізналася, що сама стала ініціаторкою стосунків. Горбунов просто боявся до неї підкочувати, щоб не нарватися на відмову. Згодом Юрій зізнався їй у коханні. Через те, що чоловік був одруженим, вони приховували роман до останку.

Осадча закрутила роман з одруженим Горбуновим

Закоханих видав Катрусин животик, що почав випинати з-під вільного одягу. 3 лютого 2017 року вони розписалися. Хотіли зробити це тишком-нишком, та друзі підігнали “Чайку” з лялечкою на капоті, тож поїхали до ресторану.

За два тижні новоспечена родина вже отримала поповнення. Іван став первістком для Юрія та другим сином для Осадчої. 19 серпня 2021-го пара стала батьками вдруге. Хлопчика назвали Данилом.

Якось Катря зізналася, що вони не планували народження дітей. Усе вийшло саме собою. Тож очікуємо, що лелека там само несподівано принесе щасливому подружжю на поріг ще й донечку.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?