Як виглядають доньки Ольги і Наталії Сумських: красою помірялися Дарина Мамай, Тоня Паперна і молодша Ганна

Доньки двох сестер, Наталії та Ольги Сумських — виросли різними і не схожими одна на одну. Як виглядають Дарина Мамай, Антоніна Паперна і наймолодша Ганна — дивіться в добірці від "Одного Факту".

Родинна династія Сумських відома багатьом українцям. Сестри Ольга та Наталія працюють в українських театрах, знімаються в кіно. Старша із сестер – Наталія Сумська також працює у сфері кінодубляжу.

Антоніна Паперна

По стопах зіркових батьків пішли і їх діти. Старша донька Ольги Сумської, Антоніна Паперна – акторка кіно. Дівчина народилась у першому шлюбі акторки із Євгеном Паперним. Коли Тоня підросла — вона також обрала для себе акторську професію і… поїхала вчитись до росії.

Ольга Сумська із донькою Антоніною Паперною
Ольга Сумська із донькою Антоніною Паперною

Трохи згодом вона зізналась, що планує отримувати російське громадянство. Зробити це їй вдалось шляхом вкладання шлюбу із російським актором Володимиром Ягличем.

Після початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Антоніна Паперна довго відмовчувалась і так і не висловила свого бачення ситуації і підтримку українському народові. Нещодавно взагалі стало відомо, що старша донька Ольги Сумської знялась в новому російському серіалі і працює на благо економіки ворожої країни.

Дарина Мамай

Дарина Мамай — двоюрідна сестра Антоніни Паперної і старша донька Наталії Сумської. Дівчина росла практично поряд із Антоніною, але потім їх життєві шляхи розійшлися. В юні роки Дарина подавала великі творчі надії і навіть виступала у музичному ансамблі.

Дарина Мамай і Наталія Сумська
Дарина Мамай і Наталія Сумська

Дарина вийшла заміж, народила у шлюбі донечку і присвятила себе родині. Кар’єрою вона більше не займалась і тому після смерті чоловіка опинилась у складному становищі. Дарина змушена була повернутись у батьківський будинок.

Наталія Сумська розповідала, що донька постійно сидить вдома і ніде не працює. Акторці приходиться утримувати і маленьку онуку, і доньку Дарину. І хоча Наталію турбує бездіяльність Дарини, вона завжди хвилюється за щастя рідної людини і завжди приходить їй на допомогу.

Зараз Дарина Мамай веде не публічний та скритий спосіб життя.

Ганна Борисюк

Молодша донька Ольги Сумської та сестра Антоніни Паперної і Дарини Мамай в минулому році закінчила акторський факультет Національного університету імені Карпенко-Карого. Після цього вона так само, як і її знамениті батьки, стала працювати акторкою.

Ганна Борисюк із мамою Ольгою Сумською
Ганна Борисюк із мамою Ольгою Сумською

В березні 2024 року молодшій доньці Ольги Сумської виповниться 22 роки. Ганна зустріла це свято на сцені і це виявилося доброю прикметою. Адже вона віщує плідний в плані роботи рік.

Ганна Борисюк має грандіозні плани на акторську кар’єру. Дівчина зізнавалась, що в майбутньому мріє про те, аби її ім’я не асоціювали із мамою, а сприймали як окрему особистість.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?