Куди зник Холостяк-12 Алекс Топольський: чим зараз займається, де знаходиться та що з переможницею

Після захоплюючого сезону Холостяка-12, де Алекс Топольський здобув шалену популярність та знайшов своє кохання, фанати залишилися в невизначеності - куди зник харизматичний холостяк?

Вибір Алекса Топольського на романтичному проєкті шоу “Хлостяк” впав на Катерину Лозовицьку, але не приніс йому очікуваних результатів. Хоча стосунки з дівчиною почались після завершення зйомок, але швидко розпалися. Катя Лозовицька розповіла, що відчувала відсутність уваги, підтримки та спільних емоцій.

У свою чергу, Алекс Топольський ствердив, що сам ініціював розставання. Ці слова вразили Катю, оскільки вона відчувала, що Алекс був готовий зробити все заради неї.

В результаті, Алекс Топольський і Катя Лозовицька розійшлися, переконавшись у тому, що спільне майбутнє для них неможливе. Цей досвід допоміг їм краще розуміти власні потреби та очікування у відносинах, і підготував до зустрічі зі своїм справжнім коханням у майбутньому.

Екс-холостяк Алекс Топольський розповів, чим зараз займається
Екс-холостяк Алекс Топольський розповів, чим зараз займається

Після закінчення шоу, Алекс Топольський відправився назад на Балі. За його словами, кожного місяця він змінював місце проживання, відвідував тренажерний зал, влаштовував собі відпочинок та ходив по ресторанах. На цьому острові він витрачав приблизно 1500 тисяч доларів на місяць, називаючи цю суму мінімальною.

На Балі, Алекс Топольський ділився деталями нового роману з дівчиною, яку раніше не представляв громадськості. Проте, невідомо, чи тривають ці відносини до цього часу.

Де зараз Алекс Топольський?

Алекс тимчасово вийшов із зони доступу до Інтернету, що викликало хвилювання серед його фанатів. Пізніше він з’явився з повідомленням про своє переїзд до Бангкоку з метою розвитку. Згодом стало відомо, що Алекс Топольський розглядав можливості в акторській та модельній сферах.

Алекс повернувся на Балі в серпні та занурився у нову справу. Він присвятив себе створенню системи на основі штучного інтелекту, яка мала забезпечити розширення бізнесу в галузі коучингу. Топольський сповільнив свою активність у блозі, і його присутність в мережі стала все меншою.

Нові статті

Схожі статті

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?

“Зі смартфоном в руках і телефонною книжкою в зошиті”: 55-річна Інна Білоконь вперше показала маму

Інна Білоконь – українська акторка, яка стала відомою завдяки ролі мами Вєрки Сердючки. В самої Інни Вікторівни в реальному житті також є мама. Днями артистка показала, як виглядає ця жінка.